Последни новини за концерта на Timo Tolkki на 25 април

24 апр 2017, 13:30 ч. 791 / 5 0
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

Концертът на Timo Tolkki и неговата група ще се състои утре, 25 април в малката зала на столичния клуб Mixtape 5. Събитието е част от турне по представянето на най-доброто от творчеството на китарния майстор, на което той изпълнява основно едни от най-силните композиции от времето му със STRATOVARIUS.

Групата пътува в състав:
Mike Livas - Вокали (Fortress Under Siege, Maidenance, ex Keepers of Jericho)
Timo Tolkki - Китара (ex Stratovarius, Timo Tlkki’s Avalon)
Mikko Harkin - Клавирни (ex Sonata Arctica, Symfonia)
Santtu Lehtiniemi - Бас (Revolution Renaissance prod)
Alex Landenburg - Барабани (Rhapsody, Mekong Delta)

Клубът ще отвори в 19:00 часа, а концерта ще започне в 20:00 часа. Очаква се събитието да приключи със среща на Timo Tolkki с феновете.

От BGTSC припомнят, че общата цел е по време на събитието е да няма инциденти, а само положителни емоции! За това е необходимо всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

Билети:
Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява. Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

Непълнолетни и деца:
Едно лице може да придружава максимум двама непълнолетни или деца.
Заради ограниченото пространство за този концерт билета за всички възрасти е задължителен! Научете още за **Правилата на клуба за достъп на непълнолетни тук: http://on.fb.me/YDzVEe

Животни:
Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки;
- видео камери;
- аудио записващи устройства;
- оръжие;
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки;
- преносимо лазерно оборудване;
Снимки и видео:
Забранява се използването на видео и аудио записващи устройства освен от акредитираните за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод, в това число и на акредитираните фотографи!

Филмирането на събитието е забранено и подсъдно!

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

Пушенето в клуба е абсолютно забранено! Това може да става само извън него! Лицата нарушили забраната, ще бъдат извеждани без възстановяване на парите за билета!
Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.
Антисоциално поведение:
Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

Събитието се осъществява с подкрепата на Music Division, а билетите се продават онлайн тук http://www.eventim.bg/bg/bileti/timo-tolkki-sofia-club-mixtape-5-459756/event.html и в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои обявяването на допълнителна информация!
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 

още за:

Timo TolkkiBgtsc


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".