Последни подробности за "Wrong Fest - City Edition"

30 юни 2017, 10:57 ч. 847 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Утре, 1 юли е градското издание на Wrong Fest. На сцената в клуб ‚Маймунарника‘ ще се качат следните 4 безкомпромисни групи. Хедлайнери са номинираните за банда на Великобритания за 2017г от Metal Hammer – рокерската шайка Orange Goblin; родните любимци Smallman & Vrani Volosa и шведската рок фъз машина - Deville .

Ето и програмата за 1 юли в ‚Маймунарника‘. Закъснения не се предвиждат:

17:00 - Врати
18:00 - Deville
19:05 - Vrani Volosa
20:10 - Smallman
21:25 - Orange Goblin

Билети можете да намерите в мрежата на ticketlogic или в The Wrong Bar в София. До 00:00 тази вечер - 30.06, билетите струват 30 лв, а след 00:00 ч. ще са по 35 лв.

От клуб Маймунарника предупреждават, че веднъж напуснали клуба, посетителите трябва да заплатят отново билет, с който да бъдат допуснати. Също така се забранява влизането в клуба с oръжия; oстри метални предмети; ножове; стъклени предмети & бутилки; храна; алкохолни, безалкохолни напитки и вода; наркотици; запалителни вещества; взривни материали. Лица във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допускани. Лица под 18 години трябва да са задължително с придружител и попълнена декларация.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".