Потвърдено - CIVIL WAR в София на 16 април

10 фев 2016, 10:37 ч. 1355 / 15 6
пред./следв.

   Следва пълна и официална информация за предстоящия на 16 април концерт на CIVIL WAR в София:

Civil War е бандата на четирима от основателите на Sabaton. Всъщност през 2012-а почти целият членски състав напусна Sabaton, оставяйки Joakim Broden сам с басиста Par Sundstrom…
Иска се кураж и много вяра в собствените сили, за да оставиш групата, която всъщност ти си изградил, точно когато тя е на върха на славата. Не е наша работа да се ровим във взаимоотношенията на музикантите, но като фенове и ние поддържаме тезата, че така печелим като получаваме две банди от една. Това важи с пълна сила, когато говорим за можещи артисти, които уважаваме и знаем, че има какво да предложат и извън вече затвърдилата името си тяхна (вече бивша) банда.
Civil War e сформирана през 2012-а от екс-сабатонците Oskar Montelius- китара, Rikard Sundén-китара, Daniel Mullback –барабани и кийбордистът Daniel Myhr, заедно с вокалистът Nils Patrik Johansson (Astral Doors). За да е бандата пълнокръвна, към тях се присъединява и басиста Stefan 'Pizza' Eriksson.
Миналата година от групата си тръгват Oskar Montelius и Stefan Eriksson и така съставът остава петчленен. Не се подвеждайте от краткото време, в което групата съществува. Тя вече има три издания: Civil War (EP, 2012), The Killer Angels (дългосвирещ албум, 2013), Gods and Generals (дългосвирещ албум, 2015) и ще подготви подходящ и достатъчно дълъг сет лист за първото си шоу у нас.

С достъпния си пауър/хеви метъл армията на групата по света се множи бързо. Не е тайна, че в България стилът е особено тачен и има видима преднина пред останалите разклонения в жанра. Ето защо, ние от Live & Loud и Loud Events с радост обявяваме концерт на Civil War. Сигурни сме, че новината ще се хареса на всеки хеви фен, а и в частност на тези от вас, които познават историята и музиката на Sabaton. Бандата пристига в състав: Patrik - вокали, Petrus - китара, Rikard: китара, Mullback - барабани, Myhrer – кийборди.

И така, верни български метъл батальони, бъдете готови да посрещнете шведския танк Civil War за едно истинско хеви метъл шоу на 16 април в клуб Joy Station.

Билети могат да бъдат намерени в касите на Eventim [поръчай онлайн] в цялата страна (Office 1, Technomarket, Technopolis, Пикадили, OMV, Usit Colours, магазин „ЯКО", На тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК), както и онлайн на: www.liveandloud.net, като до 29-ти февруари(включително) ще са на преференциална цена от 30 лв., а след тази дата цената им ще е 35 лв. В деня на събитието билетите ще струват 40 лв. и ще се продават само на входа на клуба.

 

още за:

Civil WarLive & Loud


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тролска Работа 10.02.2016 11:22:47 отговори + 13 18
Нещо инфо за румънски, сръбски и занзибарски билети за по 5 кинта нема ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 10.02.2016 13:17:06 + 11 4
Т'ва кат' зациклите на едни и същи майтапи и няма спиране. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Флинт 10.02.2016 19:03:15 + 5 7
Е точно на техните си събития ли да спамят бе? Да не са луди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ахх 10.02.2016 10:58:44 отговори + 10 2
в крайна сметка без басист на концерта? :/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Джеронимо 10.02.2016 16:33:11 + 7 2
Но пък седем души на сцената, съдейки по постера Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ахх 10.02.2016 20:33:06 + 6 1
Защо съдиш по постера, а не по анонса?
"Миналата година от групата си тръгват Oskar Montelius и Stefan Eriksson и така съставът остава петчленен".
Постерът е неактуален (като повечето в БГ), след като тези двамцата присъстват на снимката.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".