POWER QUEST се завръщат с ново ЕР през септември

28 юли 2016, 16:56 ч. 463 / 3 0
пред./следв.

   Британските мелодични метъли POWER QUEST възобновяват дейността си в нов състав и ще издадат ЕР, наречено "Face The Raven", през септември. EP-то ще може да бъде закупено за първи път по време на концертите на групата в Дерби и Лондон. По-долу може да видите списъка с песни и обложката на "Face The Raven". Артуъркът е създаден от Felipe Machado Franco.

   През 2013 г. POWER QUEST обявиха, че след 12-годишна кариера се разпадат поради финансови причини, тъй като никой от участниците не печелеше от групата, а всички имаха друга работа. 

   POWER QUEST ще изнесат специално хедлайнърско шоу през септември в Лондон, в което ще вземат участие много гост-изпълнители. Следващата изява на бандата е на "Hammerfest 2017".

01. Face the Raven
02. Coming Home (Sacred Land II)
03. Blood Alliance (2016 mix)

 

power-quest-2016-face-the-raven-ep

още за:

Power Quest


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".