Позиция на "Katrin Music" по "тиражирани обвинения на несъществуваща "промоутърска агенция"

24 авг 2016, 21:34 ч. 1652 / 13 20
пред./следв.

   Вчера, 23 август, вечерта ви предадохме обвинения на организаторите на софийския "Metal Madness Fest" в лицето на "Metal Madness Promotions" и Сашко Мойсов срещу "Katrin Music" и Катрин Стаменова във връзка с предстоящото и други концертни събития у нас. Преди малко получихме и официалния отговор от "Katrin Music". Представяме ви го дословно:


Katrin Music е регистрирана музикална агенция по всички изисквания на българските закони и представителите й плащат данъци, според българското законодателство. Молба да подпомогне организирането на Metal Madness Fest II бе отправена към агенцията, от организатора на фестивала и той получи условията, при които това може да се случи през месец февруари 2016 г.

„Metal Madness Promotions“ e гръмко, но пожелателно име, обозначаващо интернет активностите на лицето Сашко Мойсов. Такава промоутърска агенция няма нито в търговските регистри на България, нито в някоя друга страна. „Metal Madness Promotions“ не могат да извършват каквато и да било легална дейност по смисъла на българското законодателство. Те не могат и да се разплащат или получават легално спонсорство, защото дори нямат банкова сметка!

Като организатор на фестивали Сашко Мойсов е промоутър без портфейл. Условията на Katrin Music, които той обеща да спазва при организирането на Metal Madness Fest II, бяха многократно нарушавани и постоянно модифицирани от негова страна. На трите различни профила, които промоутърската агенция-фантом поддържа в интернет пространството, се появява непрекъснато несъгласувана и често противоречаща си информация. Обявяват се групи, които не са потвърдили участието си, приемат се условия от името на Katrin Music и се извършват редица други действия, чиято същност ще се въздържим да квалифицираме...

След многократни нарушения на договорките между Katrin Music и Сашко Мойсов, реалната музикална агенция оттегли подкрепата си за събитието, поради факта, че бе поставена в ситуация да изпълнява обещания, дадени от г-н Мойсов. Не само! Той изразява строго властно желание да контролира изцяло дейността на агенцията, да получава пари на ръка от нея и да се разпорежда със средствата еднолично. Промоутърът без портфейл – Сашко Мойсов си въобрази, че може да ползва Katrin Music като парична каса с неограничен ресурс. Тази фантазия, разбира се, нямаше как да се сбъдне! (Очакваме неговите благодарности за безвъзмездната парична помощ, която е получил от нас!)

Тоталната липса на комуникативност у Сашко Мойсов доведе до скандали с музиканти, съдържатели на клубове и евентуални спонсори. Хората, докоснали се до „дейността“ на този организатор знаят, че липсата на смислен диалог се допълва от чисто когнитивни проблеми при комуникацията.

Невъзможността да се контролира хаотичния процес на организиране на фестивала и непосилните ангажименти, поемани от Сашко Мойсов, принудиха Katrin Music да калкулира разходите си до тук като пасив и да се предпази от повече външни манипулации и загуби.

Коментари за дейността на Katrin Music от външни лица оставяме изцяло в правото на гражданското общество. Бихме могли да съдим лицето Сашко Мойсов за разпространение на клевети, но знаем, че след това ще бъде необходимо да го финансираме, за да ни изплати неустойките...

Ние изразяваме загрижеността си към колегите и музикантите, участващи в Metal Madness Fest II относно условията, при които са се съгласили да бъдат част от събитието, защото ангажиментите, поети от Сашко Мойсов, не се изпълняват и има опасност от сериозни недоразумения, в следствие на стила на работа на този организатор. Желаем на всички безпроблемно осъществяване на фестивала!

 



Коментари   (20)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


тириън 21.09.2016 20:03:13 отговори + 8 2
Dreamer, ти май верно си голям мечтател. Не съм чувал някой да е осъден за каквото и да било неизпълнение, в историята на метъла. Макето почна да си говори сам в новината за феста. Докараха го до шизофрения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 21.09.2016 20:23:24 + 1 6
Malevolent creation и Grave чувал ли си ги, тиририрам? Хм... хайде малко информация да набереш и тогава говори!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

колмън дрейк 21.09.2016 20:48:55 + 5 1
Ти от коя от двете си? Или си упълномощено юридическо лице, да говори от тяхно име?
Ми България има външен дълг от 40 млрд. Няма ли да пишеш на Бойко хахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 25.09.2016 17:11:02 + 1 0
A ти от коя група от ММF 2 си, че пишеш? Или ти си някакъв богопомазан и си с по-големи правомощия?!? Жалки сте, а БГ сцената ни е зле, заради вас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 21.09.2016 19:01:14 отговори + 1 8
Да бе, да... а другите групи, които ви съдят за неизпълнени условия по организирането на концертите им?!? Нещо много си си повярвала катенце! А и твоя пендел лазо не става! Абе просто сте си боклуци и се опитвате да си прехвърлите вината и да си измиете ръцете с "макето"... жалко... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kachamak 19.09.2016 01:16:07 отговори + 8 0
Бе достатъчно беше да кажете, че е македонец. Евала все пак, така се прави. Ясно, грамотно и точно, без излишни обиди и излишно въвличане на други хора и имена. Мойсов се скъса да надува гайдата за grave, без изобщо да му влиза в работата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maat 18.09.2016 20:27:28 отговори + 8 1
Катрин ги знан - имат предаване за български метъл. Като Фрактура, но само за бг сцената. Освен това е в съюза на продуцентите, което ме навежда на мисълта, че са в голямата игра. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ченко ЧонеФФ 25.08.2016 14:05:21 отговори + 13 2
С макето и мацката ще организирам грандиозен караоке фестивал само с бивши певци, за сведение на хейтърите под 50-годишни няма да има! Да живеят Тутракан, Левски, Сопот, Самоков, Велико Търново, Силистра и прочие! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Соломон Хюцлер 25.08.2016 19:32:33 + 10 2
Само за протокола: Бивши певци не съществуват! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 25.08.2016 10:29:50 отговори + 31 2
Достоен отговор, но тази новина нито радва, нито тревожи някого. Ако ставаше въпрос за големи промоутърски компании, които ако се скарат биха пропаднали големи концерти и фестивали, тогава да се притесним. Но в случай българският метъл фен нищо няма да загуби, щото тия хем нищо до сега не са направили, хем заявяват, че и завбъдеще нищо няма да правят. Амчи хубоу. Аз отивам на Иън Андерсън в Пловдив, после на Найтуиш в София и се радвам, че нито една от тез две измислени компании не е промоутър на тези концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Благодаря! 25.08.2016 09:13:44 отговори + 22 6
Някой ноже ли да помогне и да ми припомни въпросните агенции какви концерти са правили?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lucious 25.08.2016 07:41:55 отговори + 33 4
Някои хора трябвада останат да си свирят по подлезите!. Доста смислен и професионален отговор от Katrin Music!. Познавам Мойсов и се изненадвам как уважаващи себе си групи мога да се съгласят да свирят на негово събитие. Веднъж съм бил и не мисля д повторя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Klop 25.08.2016 15:03:43 + 23 2
Да, пълен провал. Много неща не са му ясни, а и иска без пари да направи фест. С пръдня боя не става. Евала на BGTSC, The Other Side, Demenzia, Проказа и Катрин. Ако всички бях като тях и го отебат, може би бг сцената ще изригне в положителна посока. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

izroda 25.08.2016 19:40:20 + 21 1
И от подлезите ще го изгонят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

severe torture 4.09.2016 19:16:58 + 19 0
Ама в подлезите в македония. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jurgen 25.08.2016 01:42:43 отговори + 33 3
Ма за какво изобщо го отразявате, тоя пъпеш македонски, да го правите известен ли? Оставете го да си мишкува там и тва е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

izroda 24.08.2016 22:33:54 отговори + 34 4
Шано Маке Промоушън хаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fan 1986 24.08.2016 22:27:19 отговори + 27 0
И това си стана една сапунка..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

izroda 25.08.2016 00:12:38 + 20 0
любовна хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мисю Бриколаш 24.08.2016 22:26:34 отговори + 21 8
Юзбаши е жив във сърцата ни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".