Правят "парти студио" за татуировки с бели денс в готик стил в "Rock It"

23 сеп 2014, 10:43 ч. 1638 / 4 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Вечерта на 26.09. ще се превърне в уникално парти студио за татуировки. Tattoo Fest Sofia 2014, който ще се проведе на 4 и 5 октомври в залите на Парти център 4 км – София, ще подгрее с купон в рок бар Rock IT този петък. Ще има няколко обособени къта с татуисти, които ще показват на живо с временни бои различни стилове - реалистични, черно-бели, цветни и традиционни татуировки. Татуирани от главата до петите момичета ще разчупват атмосферата и нагледно ще демонстрират изкуството по телата си, а всички присъстващи ще се запознаят с мистичния стил Tribal Gothic belly dance. Бели денс, премесен с готик елементи и дарк визия, ще бъде демонстриран на сцената от сексапилната танцьорка Надя Терзийска. Всички присъстващи ще имат възможността да участват в томбола с награди, сред които най-впечатляващата е истинска татуировка.

TATTOO FEST SOFIA ще се състои за тринадесети път на 4 и 5 октомври. Водещ на събитието ще бъде Шута, познат като вокалист на hard core зверовете Vendetta. На феста ще работят, както български майстори-татуисти, така и много чуждестранни артисти от Италия, Македония, Турция, Сърбия. В програмата ще има и семинар с Джоел Барнес – лидер на испанските екстремисти A Sangre Fria, на тема бодисъспеншън техниките, а най-голямата атракция на вечерта ще е шоуто на същата тема. Част от музикалната програма ще са колоритната група на Surmata Hari, BROTHERS IN BLOOD, My Turn, тематичен музикален DJ сет от момчетата от Rockabilly.bg, DJ Rawland, VJ gorgon и RockAtive DJ's. Вечерта на 4-ти октомври фестивалът ще завърши с афтърпарти в бар Rock it. Красиви жени, много музика, томболи с награди от спонсорите Sailor Jerry и Monster energy и безплатна татуировка от Sofia Tattoo Ink са само част от изненадите.

 

tattoo fest sofia 2014



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


мис "силикон" ще 25.09.2014 13:22:24 отговори + 0 0
Добре ли сте? Толкова ограничено мислене... за ширините ни - не се учудвам. Бели денса няма нищо общо с чалгата, нито като музика, нито като култура (ако може да става дума за това). Рекламира се тату-фест: с кораджии, електронна музика и трайбъл, къде намесихте чалга... пък толкова да сте информирани за тия неща, нали уж от друг контингент се водите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dreamer 23.09.2014 23:32:25 отговори + 2 0
М. Калайджиев ще раздава награди: на най-красивите - безплатна татуровка на перманентни мустаци. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Азис 23.09.2014 13:15:55 отговори + 9 1
За пореден път чалга в RockIT!!!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гот - гюбек 23.09.2014 11:39:59 отговори + 7 3
...гюбеци в готик дрешки - отдавнащен стил на тукашните чалга певици.
Лошото е че рок сайтове този,рекламират това чалга събитие
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".