Предстои "Winter Ska Is Coming Tour" с две наши и една сръбска банда

9 окт 2015, 08:05 ч. 970 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

България ще бъде разтърсена от 6.7 по скалата на Скакор-Пънк. Най-засегнати ще са градовете Варна, Русе, София и Пловдив, както и близките населени места. Три балкански банди ще кръстосат брасове и китари на сцените на четири родни града. Ще бъдте раздрусани от еклектичната комбинация от ска, пънк, фънк, хип хоп и реге.

Бандите:

KONTRAS (Ниш, Сърбия) - които гостуваха в Маймунарника през лятото и помляха българската публика с бързи китарни рифове, типичните пънк вокали и пронизваща брас секция с онзи сръбски темперамент, който не можете да сбъркате.

TOY LETTERS (София) - столичните скакор бандити, участваха на тазгодишното издание на фестивала „Spirit Of Burgas” и ще Ви накарат да подскачате със силно енергичната си смес от ска, пънк, фънк и реге комбинирани с рапиращи вокали и агресивно „реване“ в най-добрите метъл и хардкор традиции.

PIZZA (Варна) - ярките легенди на варненската ска сцена извадиха нов албум с безпощадни парчета. Познатото ни скакор звучене ще отнесе и на най-критичната публика, а неспиращото пого пред сцената е традиция на всяко тяхно участие.

Епицентърът във Варна ще е клуб „Vintage 33” – 30.10.2015.
Най-критичната точка в Русе ще е “Max” клуб – 31.10.2015.
Софийската публика ще бъде разлюляна в клуб „Maze“ – 06.11.2015.
Пловдивчани да очакват катаклизми в района на клуб „Петното“ – 07.11.2015.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".