PRETTY MAIDS коментират във "Фрактура" най-големите грешки в кариерата си

19 сеп 2014, 12:47 ч. 301 / 8 4
пред./следв.

   На 21 септември ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на BLACK LABEL SOCIETY, HELLYEAH, TRIVIUM и SLIPKNOT.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанат PRETTY MAIDS и ще бъде излъчен репортаж от шоуто им на фестивала "Kavarna Rock". В интервюто вокалистът Ronnie Atkins споделя дали мнението на феновете или на критиката е по-важно за групата, на какъв битов продукт биха сложили името си и какви са вътрешните шеги и ритуали в PRETTY MAIDS. Ще бъде представено новото концертно DVD на DIO и ще бъде припомнено какво разказаха CHILDREN OF BODOM при последното си гостуване в България.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с WHITESNAKE, а класическата песен ще бъде на RUNNING WILD. Клипове и концертни песни на MOTORHEAD, IN FLAMES, SUICIDE SILENCE, AVENGED SEVENFOLD, RAGE, KATAKLYSM, ANVIL и THE WINERY DOGS също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rock Fan 21.09.2014 11:51:19 отговори + 0 0
Винаги съм се чудел защо толко толкова яко и полезно предаване( откъм информация и интервюта) го дават толкова късно. Колегата по-долу е прав никога не е почвало преди 1:00 часа. До сега така и не съм успявал да изгледам цялото предаване. Просто не разбирам все пак това не е някой порно филм или пък предаване упражняващо насилие. Лично мнение, но все пак бих предпочел да почва поне от 22:30/23:00 и да свършва някъде към един два. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 20.09.2014 22:20:19 отговори + 3 0
Тази година ги открих благодарения на Каварна. Страхотна група! С удоволствие ще ги слушам пак! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хел 19.09.2014 14:50:13 отговори + 5 0
Защо ЛЪЖЕТЕ???? Предаването НЕ ЗАПОЧВА ПРЕДИ 1.00 ЧАСА през нощта. Ало, Васко, какъв договор си сключил и кой не го изпълнява?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 19.09.2014 13:36:58 отговори + 3 0
Искам ги пааааак!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".