PRETTY MAIDS на 22 септември на "Lovech Rock Fest 2016"

10 авг 2016, 13:16 ч. 3127 / 8 32
пред./следв.

   Бившият градоначалник на Каварна - "Кметълът" Цонко Цонев обяви в социалната мрежа "Фейсбук" следващата чужда банда за "Lovech Rock Fest 2016". Това е хард рок/хеви метъл групата от Дания, гостувала неедократно в Каварна - PRETTY MAIDS. Тя ще се изяви на 22 септември. Както знаете, на 23 септември хедлайнъри са UNISONIC. Билетите за събитието са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн) с цена 20 лв. за един и 30 лв. за двата дни. Очакват се още подробности за фестивала, който ще се проведе на терена на бившата казарма в центъра на Ловеч.

 



Коментари   (32)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fen 12.08.2016 09:59:06 отговори + 3 7
Стефанов, Цонев, Тодоров или който и да си от организаторчетата,
не разбрахте ли, че е време да престанете да си мислите, че сте много интересни и оригинални с тези изпаднали групи! Крайно време е да престанете да ни обяснявате какво да харесваме и къде да ходим?!
Това което правите е унизително за град с такава рок история! На всички ни е ясно, че Цоцко си търси ново кметство, но с изтъркани и скучни групи, платен вход, евтин пиар, злобни организатори, завистливи и комплексирани поддръжници нещата няма да станат! Нашата компания НЯМА да дойде, а вие се гответе за 300 човека и то ако ги поканите!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 11.08.2016 13:28:02 отговори + 9 1
Едните хвалят, другите хулят.
Едните ще посетят любима банда, другите ще чакат тяхната евентуално-може би-някой ден-вероятно-а дано да дойде.
Едните ще видят концерт, другите ще се чудят какво да правят, докато тяхната банда евентуално-може би-някой ден-вероятно-а дано дойде.
Едните ще се приберат у дома в приповдигнато настроение, другите дори не са напускали дома си, сърфирайки като улави из всякакви сайтове за музика, търсейки и най-малък намек, че тяхната любима банда евентуално-може би-някой ден-вероятно-а дано ще дойде

В задачата се пита на кой ще му е по-чоглаво.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Elling 11.08.2016 12:03:33 отговори + 4 1
Хаха, в казармата там съм бил, но концерта почти сигурно ще пропусна... Приятно изкарване на всички, които ще посетят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мусайбе 11.08.2016 08:45:23 отговори + 2 8
Цонко ще раздава ли билети? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 11.08.2016 03:00:28 отговори + 9 2
Аз пък не разбирам защо всички са ревнали, че "само пенсионери канят", като се има предвид, че млади и новоизгряващи групи ни гостуват и то нерядко. Какво сега, да спрат да канят групи от сорта на Уайтснейк и Мейдън ли? За всеки си има по нещо всяка година - дет, блек, хеви, траш, рок и т.н. Доколко ще се посещават концертите е друга тема. На Скорпиънс повечето присъстващи, а и на Мегадет, бях млади (т.е. на по 15-30). Зависи и от цените, и от самото местонахождение. Преди да се преместя във София, ми излизаше екстра скъпо да отида на един голям концерт, поради ред причини, затова и не ходих толкова често. Е, от година-две живея и уча в София. Вече ми е много по-изгодно да видя любимите си групи, когато гостуват, без да се налага да пътувам 500 км и после да се връщам. Такъв е случая и с много други хора, защото не всички в София слушат праведна музика (всъщност повечето са чалгари).

Опитвам се да кажа, че за всеки влак си има пътници, но и множество причини те да го изпуснат. Ето, скоро ни гостуваха Мегадет. Сега Найтуиш ще идват. След това - Йън Гилън (ще свирят Смоука!). След него - Брайън Адамс. И по някое време Мират ще гостуват в София. През декември Амон Амарт ще сразят чалгарите в Студентски град. Догодина - Сабатон пристигат с танковете и ще доведат Аксепт с тях. Не виждам къде е проблема. В края на краищата качествената музика е безсмъртна
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 11.08.2016 03:01:37 + 8 2
Force го каза много правилно:

"Към нещастните хейтърчета:
що не отидете в детската градина, където се слушат така наречените ''модерни'' банди с изписани вежди, гейски имидж и най-важното-безсмислена музика?"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Борис 11.08.2016 09:40:11 + 1 1
Терлик, ти ли си това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 11.08.2016 10:22:04 + 8 0
Тук сме на едно мнение с анти-терлика, канят се всякакви групи. Вижте само разписанието на концертите от тази година, има млади стари, много известни, съвсем неизвестни, масови, бутикови, праведни, не до там праведни и т.н. Фестивали също има всякакви - старо хеви, по-модерен пауър, фолк и траш, ню метъл, пънк, отделно фестивали само с български групи и мотосъбори. Няма какво да се реве - вече у нас се канят за всекиго по нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 11.08.2016 13:56:15 + 8 0
Дефиницията на анти-елека за млада група е "група, която може да е на сцената от трийсет години, обаче не свири хард рок, хеви, пауър или траш метъл". Затова, примерно, Biohazard са млада група, въпреки че първият им албум е на двайсет и шест години, а Battle Beast не са, па макар и да тръгват през 2010 година. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 11.08.2016 00:56:54 отговори + 13 1
Добре става особено ако дойдат AXXIS- тях единствени не съм гледал на живо никога.
За тия дето реват що нямало млади банди- ми айде да ви кажа пак та дано ви влезе в главите- защото тая работа организирането на фестивали и концерти е БИЗНЕС. И трябва поне да си избиеш разходите. Поколението 40-50 (от което съм и аз) е точно това дето харесва подобни на UNISONIC , Pretty Meids. Това поколение 40-50 е най-платежоспособно а и ходещо на фестивали, концерти и затова се канят главно групи като за това поколение. При поколението 15-30 процента слушащи хард рок/ метъл е МНОГО ПО-НИСЪК, много са неплатежоспособни и на всичкото отгоре това поколение няма навика да ходи на концерти, да не говорим да си купува оригинален мърч. Е няма луд промоутър дето да покани "млади" групи, с високи хонорари и да е сигурно, че ще е вътре от цялата работа. Мероприятия на подобни млади групи на практика са невъзможни извън София и дори в София са трудни. Затова няма и да канят млади групи- това може да се промени само ако тези под 30 разберете, че няма как да идват групите ви като не им ходите на концертите дори когато идват и няма да идват ако не продадат определено количество мърч. А то стига една- две групи да снесат на останалите, че в България тая търговия не върви и до там!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 11.08.2016 09:32:46 + 0 2
В София в микстейп си канят млади групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ГНР 10.08.2016 23:55:25 отговори + 8 3
Феста си е супер! С удоволствие ще се разходя до Ловеч! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Batushka 10.08.2016 22:04:41 отговори + 4 9
Mgla или Batushka или еднодневни билети се съм доволен, ама с тия пенсии, румънците и гърците канят къде, къде по-нови бадни и то по много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 10.08.2016 22:04:29 отговори + 7 3
Към нещастните хейтърчета:
що не отидете в детската градина, където се слушат така наречените ''модерни'' банди с изписани вежди, гейски имидж и най-важното-безсмислена музика?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sanchesa 10.08.2016 21:33:33 отговори + 11 2
Не мога да повярвам, че има някой, който да не хареса мелодичния хеви на Pretty... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Начело на село! 10.08.2016 21:16:05 отговори + 3 14
Хей, смешни кметчета, вижте какво има по същото време в големите градове и си отговорете дали не сте демоде и защо няма да имате посещаемост!
Със стари и изморени банди трудно ще докарате дори наборите им! За съжаление простотиите на Цоцко продължават вече и в Ловеч!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ха-ха. 10.08.2016 19:29:23 отговори + 28 3
Всеки, който си позволява да използва обидни епитети по адрес на Pretty Maids, демонстрира едно единствено нещо - пълна липса на уважение към една от най-добрите и доказани банди в метъла за последните 30 години. Аз не слушам Slayer, но ги уважавам, както уважавам и много други доказани ветерани, които НЕ слушам. И вие, които обиждате Pretty Maids, ще бъдете силно изненадани, ако попитате идолите си, които и да са те (ако въобще имат нещо общо с метъла), за Pretty Maids, защото ще откриете, че те изпитват огромно уважение към тях. Така че ще ви кажа само две неща - първо, проблемът е изцяло във вашия телевизор, и второ, безкрайно малко са групите, които след 20-тина албума продължават да надминават себе си с почти всеки следващ свой албум.
Приятна ви вечер и си чакайте "младите", докато изпускате една истинска класика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 10.08.2016 17:35:33 отговори + 5 4
Остават RAGE и AXXIS.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 10.08.2016 17:16:33 отговори + 10 1
Кой го кефи - да ходи, кой не - съмър хаус или в къщи с бира и салата. Наесен има също доволно количество концерти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgrocker 10.08.2016 17:06:45 отговори + 5 2
Да, сравнително по-млади са Edguy, Avantasia, Rammstein, Bullet for my valantine, ама па и изискват повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fen 10.08.2016 14:20:20 отговори + 6 25
Cronos и bgrocker,
Не се притеснявайте, тези от нас които знаят за по-млади и добри групи няма да дойдем! Бъдете спокойни, че няма да ви развалим пенсионерската среща, а спокойно ще можете да си се веселите с Кикимора, Конкурент и всички вносни дедовци за които пари има!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ozzyyes 10.08.2016 15:34:15 + 20 3
Вече сме спокойни! По-малко акне и повръщано! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

force 10.08.2016 22:03:17 + 6 2
що не отидеш в детската градина, където се слушат така наречените ''модерни'' банди с изписани вежди, гейски имидж и най-важното-безсмислена музика? нещастник! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 10.08.2016 13:52:07 отговори + 22 3
Тия пък са толкова готини и толкова добри, че всичкото мрънкач в сайта може да им лапа ****! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgrocker 10.08.2016 13:47:28 отговори + 16 4
Как да викнат млади групи, като то почти няма такива, а и да има те не са известни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 10.08.2016 14:52:33 + 6 13
Въобще няма млади и актуални групи, които събират повече от Pretty Maids?! Добре се изказА... Просто феста си е с по-пенсионерска насоченост... Ще минат 30-40 години и и ние ще почнем да искаме да слушаме любимите групи от младините си или поне групи, които ги копират като едно време - тогава дано и за нас има пенсионерски фестове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Качествен анализ 10.08.2016 13:42:44 отговори + 6 26
Стига бе! Четири банди и четирите пенсии!
Ще има ли нещо по-различно или ще има само скука? Това фестче май ще го пропусна!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 10.08.2016 13:45:05 + 25 7
Недей бее..... без тебе няма да е същото, какво ще правим! Те организаторите ако разберт че ТИ няма да идваш веднага ще оправят нещата!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgrocker 10.08.2016 13:33:52 отговори + 15 4
fEN ТЕ СТАРЧОЦИТЕ ПРАВЯТ ШОУТО ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fen 10.08.2016 13:23:32 отговори + 7 26
До тук само старчоци! Нещо по-младо предвижда ли се? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 10.08.2016 13:46:40 + 30 6
Ми то това е сайт донякъде за рок музика, където е важна музиката, не външния вид! Но винаги може да не идеш, и да се замъкнеш на гери никой или някой скачащи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bgrocker 10.08.2016 13:19:11 отговори + 7 5
Знаех си ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".