През есента ще излезе документален филм за Nergal, вижте тийзър

30 май 2020, 11:21 ч. 874 / 8 3
пред./следв.

   Фронтменът на екстремните полски метъли BEHEMOTH Adam "Nergal" Darski отдавна е култова фигура далеч извън пределите на ъндърграунда.

   Музикантът влезе в световните заглавия през 2010 г., когато в родината му срещу него бе заведено съдебно дело за религиозна обида. Причината беше концерт в Полша от 2007-а, на който Nergal къса Библия на сцената. Заплашваха го до две години затвор, но делото бе прекратено, макар и по-късно да бе направим опит да се възобнови.

   След това Darski успя да се пребори с левкемията, след като му бе присаден костен мозък.

   В биографията на Nergal присъстват и бизнес с бръснарски салони, романтична връзка с полска поп звезда, страничният блус ориентиран проект ME AND THAT MAN и какво ли още не. Всичко това ще може да бъде видяно в подготвяния документален филм за музиканта "Adam the Apostate", планиран да излезе през есента. Продукцията е на "Artax Film" на режисьора Claudio Marino. По-долу може да гледате първия тийзър на лентата:

 

 

nergal



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 30.05.2020 20:19:07 отговори + 2 2
....Ще се гледа....а и той е силна личност... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RockPro 30.05.2020 12:04:25 отговори + 13 2
Всичко, което бърка в задника на религиозни и православни примитиви е добро за човечеството! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 31.05.2020 14:23:40 + 2 0
Поляците са католици. Че и папа имаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".