През октомври излиза нова "Best of" колекция на BAD COMPANY

28 авг 2015, 06:40 ч. 339 / 1 0
пред./следв.

   През 70-те и 80-те години на миналия век BAD COMPANY записват серия от рок химни, продават милиони записи и още повече билети за концерти и повлияват на цяло поколение музиканти.

   В чест на богатото наследство на британските рокаджии, "Rhino" представят нова ретроспекция на върховите моменти от първите седем албума на бандата, сред които две неиздавани досега парчета. Колекцията "Rock 'N' Roll Fantasy: The Very Best Of Bad Company" излиза на 2 октомври и ще бъде налична в дигитален формат.

   Албумът от 19 парчета обхваща периода от 1974 до 1982 г. и съдържа много от най-успешните песни на групата като "Can't Get Enough", "Feel Like Makin' Love" и "Rock 'N' Roll Fantasy".

   Феновете на BAD COMPANY ще оценят включването на неиздавани досега алтернативни версии на "Easy On My Soul" и "See The Sunlight". И двата варианта на песните са различни от тези, включени в делукс изданията на записите "Bad Company" и "Straight Shooter", които "Rhino" пуснаха по-рано тази година.

   Певецът, композитор и мултиинтрументалист Paul Rodgers, заедно с китаристът и автор на песни Mick Ralphs, басистът Boz Burrell и барабанистът Simon Kirke записват епичния си дебют през 1973 г. Когато той е издаден през 1974-а, става абсолютен хит и стига до върха на класациите за записи. От тогава албумът е сертифициран пет пъти с платина. В него са включени добре познати песни като "Movin' On" и "Ready For Love", които сега стават част и от новата колекция.


   "Rock 'N' Roll Fantasy: The Very Best Of Bad Company" ще бъде на музикалния пазар в България от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на "Warner Music International".

Траклист:

01. Can't Get Enough (Single Edit)
02. Bad Company
03. Movin' On
04. Ready For Love
05. Easy On My Soul (Alternate Version)*
06. Good Lovin' Gone Bad
07. Feel Like Makin' Love
08. Shooting Star
09. Weep No More
10. See The Sunlight (Alternate Version)*
11. Live For The Music
12. Simple Man
13. Honey Child
14. Run With The Pack (Single Edit)
15. Burnin' Sky
16. Rock 'N' Roll Fantasy
17. Rhythm Machine
18. Gone, Gone, Gone
19. Electricland (Single Edit)

 

още за:

Bad Company


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".