PRNRML, DUMBFOUND и LEEVER с концерт в Пловдив на 28 ноември

24 ное 2015, 15:48 ч. 590 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Последните първи PARANORMAL / PRNRML, DUMBFOUND, LEEVER @ Post-Culture Stage 28.11.2015 г

Последните първи отнова закрачват с алтернативната ъндърграунд насока в Пост-културната сцена.

Dumbfound - За пръв път ще стъпят на пловдивска земя, като те успяват да заяват, че ударният им звук изкопчен от бляскавите музикални обятия на 90-те ще избие зъбите и ще разхвърли вътрешните усещания на зрителя. За пръв път допир с тях имахме, когато неформално, все още неподвизавайки се с името си участваха на един концерт в The Stage - София, заради което участие дълго време след това нищехме как би могло възможно това откритие да не битува из пловдивска земя.

Dumbfound- rap metal/rap core/ art rock
Leever - Спомняте ли си, имаше един концерт , който се проведе на 24ти април тази година, пак под егидата на Последните Първи. Тогава за пръв път Leever изнесоха концерт. Публиката след този концерт не успя да повярва какво е чула и как истински го е видяла. Съсичащи мелодии, с изящни вокали и безскрупулен ритъм. Музика изцяло псоветена на усещането, не на запомнящия се припев, не на краткостта на човешкото внимание. При Leever музиката е изкуство, а не прийом за популярност.

Leever - grunge/ post rock/ alternative -

Prnrml - Водачи на пловдивската младежка алтернативна сцена, а и на алтернативната сцена в България като цяло. Банда без еквивалент , която захранва очите на зрителя с това, което са последните първи. Истинска реалност , въплътена в музика, която хваща течения и си ги връзва на врата като папионка.

PRNRML - alternative/post-hc/djent

Обичайте се и бъдете обичани.
Последните ще бъдат първи.
Какво значение има останалото?

Leever
Dumbfound
PRNRML

Врати: 20:00
Начало: 20:30

Вх: 6 лв.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".