Проектът LENA AND THE MATES с лирик-видео към първата си песен - "Back Again"

13 яну 2021, 18:20 ч. 925 / 6 6
пред./следв.

   LENA AND THE MATES е нов "онлайн проект", състоящ се от рок музиканти от цяла България. По-долу може да гледате онлайн лирик-видеото към първото му парче. То се казва "Back Again" и е записано с помощта на Николай Берберов - Бебо от студио "Sub Zero".

   Към момента музикантите в LENA AND THE MATES са:

Елена Иванова - вокали
Александър Здравков - бас
Диян Спасов - китара
Апостол Стефанов - синтезатори/китара

 

 



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бай Кире 14.01.2021 13:33:07 отговори + 6 2
Обнадеждаваща заявка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Депресиран слушател 14.01.2021 08:37:02 отговори + 9 5
Докато слушах тази песен усетих, че ме обзема силна депресия и незабавно я спрях, взех един Сафрамил, изпих една боза и после прочетох следното мнение на виден музикален критик от един форум и всичко ми се изясни, както за песента, така и за съвременния рок като цяло. Споделям и с Вас мили хора, ще Ви бъде полезно:
...................................................................
„Чудесен звук и е прекрасно изпято. Не знам какъв е проблема със съвременния рок, защото не съм професионален музикант. Не знам от какво зависи ???? . Но не грабва и не звучи, по скоро те депресира. Всъщност нищо не пречи съвременни банди да правят авторските си парчета в стил класически рок, като вложат агресия и хъс и да звучи уникално. Но вместо това, те предпочитат да правят бози, само и само да са "модерни" ????. В същото време класическите банди изобщо не са излезли от мода и не са омръзнали на феновете. Напротив. В клубовете по света основно се харесват и канят само трибюти на класически рок групи. Едва ли е случайно.“
.................................................
Така че мили хора просто пийте една боза и не си пускайте песента, ако нямате под ръка антидепресанти. Лек ден на всички!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GapstaR[13] 14.01.2021 09:24:42 + 9 1
Елегантно, като ходене по въже, което е опънато на границата на иронията със сарказма Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 14.01.2021 11:44:11 + 7 1
Казано с по-просто: защо да слушам българска музика, когато мога просто да си пусна оригинала? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петроханко Брат 14.01.2021 12:33:11 + 4 2
Добре, че са феновете, за да казват на музикантите как да си пишат музиката. Иначе това няма да е никакъв рок, ами просто художествена самодейност. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lena 13.01.2021 18:48:11 отговори + 12 1
Благодарим ви, WeRock!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".