Проектът на Tracii Guns и Michael Sweet SUNBOMB с дебют през май

24 фев 2021, 20:24 ч. 470 / 4 0
пред./следв.

   Китаристът на L.A. GUNS Tracii Guns и фронтменът на STRYPER Michael Sweet създадоха нов метъл проект, наречен SUNBOMB, преди около две години. Още тогава бе съобщено, че формацията работи по дебютен албум, като творбата е вече почти завършена и ще излезе на 14 май чрез "Frontiers Music".

   Дискът ще носи заглавието "Evil and Divine". Материалът е записан с Adam Hamilton - ударни и Mitch Davis - бас, плюс четириструнника Johnny Martin, който гостува в парчето "We Fought". По-долу ще намерите спикъса с песни, обложката, както и лирик-видео към първия сингъл "No Tomorrows". Траклист:

01. Life
02. Take Me Away
03. Better End
04. No Tomorrows
05. Born To Win
06. Evil And Divine
07. Been Said And Done
08. Stronger Than Before
09. Story Of The Blind
10. World Gone Wrong
11. They Fought

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".