Промоция на новото видео на Светлана Близнакова и Johnny Gioeli на 21 май в София

5 май 2021, 07:23 ч. 853 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Само няколко дни след като група SEVI изненада феновете с нова песен (“Dark Knight”), вокалистката Светлана Близнакова е готова и с втори сингъл от соловия си албум "Tomorrow”. Парчето е с провокативното заглавие “Jaded”, в дует с известния американски изпълнител Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell).

Песента вече е позната на публиката като акустичен трак от дебютната тава на фронт дамата на SEVI, а на 21-ви май в столичния бар “Rock n Rolla”, феновете ще имат възможността да я чуят в нов – пълен аранжимент, подкрепена с видео и в пълнокръвна дуетна версия с красивия глас на Johnny Gioeli. Преди официалното представяне, Светлана Близнакова повдигна завесата и разкри, че двамата вокалисти са решили да заложат на социалното послание в клипа. Идеята е да напомнят, че не бива да се страхуваме да мечтаем, защото всеки един от нас би могъл да бъде промяната, която иска да види.

„Смелост! От това имаме нужда в днешно време, и вярваме, че тя ще ни помогне да сбъднем и най-невероятните си копнежи. Просто не трябва да се отказваме!“, призовават вокалистите.
“Jaded” е трета съвместна песен на Johnny Gioeli и SEVI. Един от най - добрите мъжки рок гласове ще вземе участие в трак от предстоящия четвърти албум на групата (очаква се премиера и официално видео тази есен), а с вокалистката Светлана Близнакова създадоха още една съвместна творба (“Song of Hope”), реализирана изцяло в условия на изолация и представена по време на първата вълна от COVID-19.

Соловият албум “Tomorrow” на Светлана, който бе представен през ноември миналата година, беше високо оценен и зад граница и вече се разпространява от италианската компания IRD. Вокалистката споделя, че работи и по подготовката на втори индивидуален албум.

По време на премиерата на “Jaded” в софийския бар “Rock n Rolla”, на 21.05.2021г. на сцената Светлана ще бъде в компанията на Мартин Профиров (P.I.F), Рали Велинов (SEVI), Александър Кирилов (SEVI) и Милена Генева (Вокализирай Това).

Билети на място и през URBO
Врати: 20:00 ч.
Начало: 21:30 ч.

Повече за събитието: https://www.facebook.com/events/208581501033351

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".