Протестиращи в САЩ пуснаха "Breaking the Law" на JUDAS PRIEST по откраднати полицейски радиостанции

6 юни 2020, 09:35 ч. 2378 / 12 8
пред./следв.

   Изминаха повече от 10 дни от смъртта на афроамериканеца Джордж Флойд на 25 май в следствие неоправдано и прекомерно полицейско насилие при ареста му. Случката породи една от най-големите вълни протести и безредици, граничещи с бунт, в новата история на САЩ. При това, броженията все още не стихват.

   Социалните мрежи помагат на протестиращите да се организират, както и да съобщават от първо лице събитията. Профилът в "Туитър" "US Protests: News & Updates" публикува информация, според която на 4 юни протестиращи са откраднали полицейски радиостанции в Ню Йорк, а след това са пуснали по тях класиката на британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST от 1980 г. "Breaking the Law". Активистите коментират, че това е бил един от начините да дразнят полицията.

   Напрежението по улиците в Америка на моменти намалява, но често пъти ескалира отново. В много градове е въведен полицейски час, който масово не се спазва. Усилията и на полиция, и на Националната гвардия понякога се оказват недостатъчни. Президентът Доналд Тръмп заговори и за употреба на Армията на САЩ за справяне с безредиците. Тази идея засега среща много противници, вкл. на най-високо ниво, като министъра на отбраната и други политици.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 7.06.2020 20:59:20 отговори + 2 1
Ами не го подкрепям.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hell Priest 7.06.2020 13:27:48 отговори + 2 4
Малко е иронично
Държавата е Америка а по радио станциите гърми Judas Priest които са англичани а познай кой са били англичани също.... именно американците..... ????????
Don't judge me bitch
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ломоносв 7.06.2020 14:53:59 + 1 2
Еййй и ти се изказа. Значи AC/DC само по станциите в Австралия трябва да гърми. А пък в един от филмите Iron Man водеща е тяхна песен. Малко е иронично нали? Самият Р.Д. Джуниър е и певец, а във филм, в който е в главната роля гърми песен на австралйици. А те какви са? Ми те австралийците са по англичани от американците. Значи много е иронично Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hell Priest 26.06.2020 11:44:21 + 1 0
Не това имах предвид ама карай... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо Клинчко 6.06.2020 10:14:17 отговори + 3 13
Слава на Сорос и Глобализацията ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ломоносов 6.06.2020 10:25:02 + 16 1
Слава!
Но глобализацията не е резултат от някаква "конспирация". Тя просто се случва. И е започнала още със създаването на печатната преса, железницата, телеграфа, телефона и т.н.
И тъй като е етествен процес - развива се и се надгражда непрекъснато
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо Клинчко 6.06.2020 16:20:58 + 7 11
Тази новина не е за такъв сайт. Гаранция че е за кликовете.
Палячовщина.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ломоносов 7.06.2020 14:51:28 + 1 3
Сега пък и специалист по сайтове стана. Тази новина е по всички западни метъл сайтове само че. Палячо и трол си ти и се изказваш за неща, от които не разбираш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".