"Pumpkins United" - Разгледайте снимки от концерта на HELLOWEEN в София

16 дек 2017, 10:02 ч. 4399 / 9 0
пред./следв.

   Концертът, за който се говори и ще се говори още дълго - гостуването на HELLOWEEN в София на 14 декември - е вече в миналото. Зала "Арена Армеец" бе домакин на уникално събитие - настоящият състав на "Тиквите" с емблематичните бивши членове Michael Kiske и Kai Hansen.

   След като ви поднесохме подробен репортаж от концерта още в ранните часове на следващия ден, е време да ви покажем и десетки чудесни снимки на HELLOWEEN от събитието, част от турнето "Pumpkins United". Може да ги разгледате в нашите галерии.

 

helloween

helloween

helloween



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".