Пускат последните билети за "The Lord of the Rings in Concert" на Black Friday

25 ное 2015, 11:18 ч. 914 / 4 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Международният ден на отстъпките, Black Friday, по традиция ще бъде отбелязан и в България на 27-и ноември. По този повод организаторите от P&P Events и БНР обявиха, че в този ден всички билети за грандиозното шоу "Властелинът на пръстените с музика на живо" ще са с 20% отстъпка.

Количеството, пуснато в продажба, ще бъде ограничено, а хубави места на извънредни цени ще могат да бъдат намерени в билетен център НДК, бензиностанции OMV, касите на EasyPay, касите на Арена Армеец и онлайн на Eventim.bg.

Междувременно самият Хауърд Шор е изявил желание да присъства по време на подготовката за шоуто. Композиторът и създател на проекта иска лично да се увери, че всеки един специфичен инструмент е настроен правилно и музиката в Арена Аремеец ще звучи както в оригинала.

Заедно с Хауърд Шор у нас ще пристигнат диригентът Давид Райц и продуцентът на Lord of the Rings in Concert – Джефри Марковиц, придружени от част от екипа, работил по записите на музиката за трилогията „Властелинът на пръстените“.

След като преди седмица пристигнаха нотите за филм-концерта, се очаква в България да бъдат доставени и част от оригиналните инструменти, използвани в продукцията. Първият от тях е вече у нас – става дума за т.нар. хардфингеле – уникална норвежка разновидност на цигулката с 8 струни, благодарение на която се постига специфичният звук в темата за Рохан.

За „Властелинът на пръстените In Concert“:

За милионите фенове по света, филмът, макар и гледан десетки пъти, никога не може да омръзне. Нито музиката. За разлика от киното в зала или вкъщи, обаче, на 19-и декември в зала „Арена Армеец” българската публика не просто ще слуша, а ще чуе, и не просто ще гледа, а ще изживее емоцията „Lord of the Rings in Concert: Двете кули”.

Билети на цени от 60 до 120 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg, а само този петък, на 27-и ноември, в рамките на Black Friday, билетите ще са с цени от 48 до 96 лева.

 

   Напомняме, че до утре, включително, може да спечелите две покани за "The Lord of the Rings in Concert" - "Двете кули" от специалната игра на WeRock.bg и "P&P Events".

 

lotr-two-towers



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".