PYOGENESIS подписаха с "AFM Records"

23 май 2015, 08:11 ч. 566 / 5 1
пред./следв.

   Завърналите се след около 10 години пауза германски готик метъл пионери PYOGENESIS подписаха с "AFM Records" и ще издадат нов студиен албум на 14 август. От бандата обещават предстоящата й, шеста творба да бъде "завръщане към корените" и най-тежкия, епичен и амбициозен албум в историята на групата. Тематиката на песните ще бъде за промените, настъпили в обществото през 19 век с масовото навлизане на индустриализацията.

 

още за:

Pyogenesis


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 24.05.2015 11:04:11 отговори + 2 0
Тия са много свежа група. Бяха. Който не ги е слушал, да дръпне нещо да ги чуе. Надявам се пак да издадат нещо подобно на старите им албуми. И те така обещават гледам... Ще ги очакваме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".