QUEENSRYCHE разкриха обложката и траклиста на "Condition Human"

3 авг 2015, 19:49 ч. 1293 / 7 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, QUEENSRYCHE ще издадат новия си студиен албум "Condition Human" на 2 октомври чрез "Century Media Records". Продуцент е Chris "Zeuss" Harris (Rob Zombie, HATEBREED, SOULFLY, SHADOWS FALL). По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на бъдещия диск. През миналия месец групата пусна онлайн откриващото парче на творбата "Arrow Of Time". Траклист:

01. Arrow of Time
02. Guardian
03. Hellfire
04. Toxic Remedy
05. Selfish Lives
06. Eye9
07. Bulletproof
08. Hourglass
09. Just Us
10. All There Was
11. The Aftermath
12. Condition Human

 

още за:

Queensryche


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


птеродактил с ориз 4.08.2015 12:50:24 отговори + 2 0
Напомня ми на обложка на Тиътър. Не изглежда зле и се надявам да не звучи зле. Песньовката няма много общо с класиките им, ама не е и някакъв отчайващ бълвоч, нито пък е импотентен опит да се изсвири нова версия на безсмъртната The Mission, така че бледа надежда има. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".