Радио "Z-Rock" отбелязва трети рожден ден и дава 100 билета за ZZ TOP

12 окт 2009, 16:07 ч. 204 / 6 3
пред./следв.
Радио "Z-Rock" ще отбележи рождения си ден - 13 октомври като раздаде на слушателите 100 билета за концерта на легендите ZZ TOP, които идват в страната ни по покана на "Balkan Entertainment Company". Между 2 и 21 октомври 100 рок слушатели ще получат възможност да видят концерта на брадатата банда, благодарение на "Z-Rock". Единственото условие е да се регистрират в страницата на радиото: www.zrockbg.com, като кликнат върху банера "3 години Z-Rock" и познаят името на парчето, което звучи от Зи-Китарата. Всеки ден от 2-ри до 21 октомври, точно в 18:30 ч., Ники Тодоров ще тегли 7 печеливши билета от регистриралите се за деня.

   ZZ TOP идват в България по покана на "Balkan Entertainment" като част от турнето "Double Down Live". Датата на голямото рок събитие е 21 октомври, стадион "Академик". Билети се продават в мрежата на eventim.bg (поръчай онлайн), включително веригите магазини "Пикадили", "Германос" и "Техномаркет". Цени: 50 лв., 60 лв. и 80 лв. за фен зона.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Arcturus 13.10.2009 12:28:05 отговори + 0 0
не се надуват ,а и з-рок първи почнаха тази игра просто информацията е стара Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.10.2009 22:54:00 отговори + 0 0
тия какво се дуят толкова, star fm имат ебати яката игра и също раздават 100 билета, пък не се надуват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.10.2009 18:43:56 отговори + 0 0
ехееее.....те билетите ги дават от сума ти време Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".