RAMPART ще участват на фестивала "Full Metal Mountain"

26 фев 2017, 14:12 ч. 2341 / 5 18
пред./следв.

   RAMPART са поканени да се включат сред изпълнителите, които ще свирят на фестивала "Full Metal Mountain", провеждащ се в периода 28 март - 1 април в Насфелд, Австрия. Българската група ще представи на живо както избран репертоар от четирите си албума, така и нови песни от предстоящия да излезе "WWII: Memories for the Future".

   Австрийският курорт Насфелд, най-големият ски регион в Каринтия, ще бъде завладян от метъла за една седмица за втора поредна година. На четирите сцени на организирания от "Wacken Open Air" зимен фестивал през тази година ще свирят AMON AMARTH, APOCALYPTICA, ASKING ALEXANDRIA, AXXIS, BULLET, DORO, DRAGONFORCE, ENSIFERUM, PYOGENESIS, TANK и мн. др.

   Заради значителната подкрепа, която феновете демонстрираха наскоро към групата, "Wacken Foundation" отново спонсорира изявата на RAMPART на "най-тежката и шумна зимна ваканция в Европа", както организаторите сами определят фестивала си.

 

още за:

Rampart


Коментари   (18)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal Madness Promotions 2.03.2017 21:51:43 отговори + 1 4
Имат си пари Мария и бандата тук няма нищо спорно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фактологични факти 26.02.2017 16:25:52 отговори + 8 8
Тези имат богати татенца, които им плащат участията и другите "постижения" и "успехи", драги ми Терличко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко От Монтана 26.02.2017 20:34:28 + 2 9
Добър ден неразумни уроде. Чак сега ли разбра ,че всичко се прави с и за пари .Това коетоне се прави с и за пари се прави за много пари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.02.2017 22:45:13 + 3 3
Няма да забравя как едни зализани момченца от Швеция (забравих името на групата) подгряваха Мегадетх в София на последното гостуване. Очевидно си бяха платили участието - и очевидно феновете на Истинския метъл не бяха доволни. Прав си! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

запознат 27.02.2017 18:56:37 + 1 3
Цената на такъв слот за подобен фестивал варира от 500 EU до 1000 EU. Ако някой ви пише, че са го "поканили" разбирайте , че си е купил слот-а. Разбира се групите, които са част от лейбъли имат предимство , защото получават достъп до пазара на слотовете. Пазарна икономика, която поддържа както фестивалите , така и утвърдените банди да водят живот на рок звезди. Ставаш толкова известен, колкото ти стигат парите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 27.02.2017 21:01:08 + 3 0
Тея слотове се продават, обаче няма достъп до пазара им... Ахааам! Много мъка има, гледам... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 26.02.2017 16:24:05 отговори + 13 11
Бяха поканени срещу съответната сума, айде да не се правим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Соломон Хюцлер 26.02.2017 17:53:36 + 6 3
Прости им, братко хейти!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.02.2017 15:22:47 отговори + 4 10
Хубаво е, че наши групи имат възможността да се изявяват в чужбина! Не съм запознат с Рампарт, но вместо да канят емота по метъл фестивали, спокойно могат да извикат Велиън. Може би нямаме много добри групи, но малкото, които стават, са от световна класа.

А пък като чета имената на тези велики МЕТЪЛ групи и накрая да наредят Аскинг Александрия до тях... Да беше Тейлър Суифт, пак щеше да има повече метъл и китарни сола!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 26.02.2017 16:53:19 + 7 1
Айде пак емотата те подгониха в новина, която няма нищо общо с тях. Ходи се прегледай. Или направо постъпвай в психиатрията, за да ни отъврещ от непрекъснатите си налудничави брътвежи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 26.02.2017 18:48:04 + 8 1
Терличе, вече съвсем се оля и излагаш. По-добре спирай сам, защото си на път да те трият, споменеш ли емота, като преди време историите с елеците.
И спокойно, Рампарт са тру.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти анти терлик 26.02.2017 19:42:02 + 5 2
До кога ще го търпите тоя? Трийте го!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко От Монтана 26.02.2017 20:35:58 + 3 6
Много си прав за Емотата Rampart са приятна (макар и не много позната за мен група) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.02.2017 22:42:57 + 1 6
Емотата ги споменах, когато видях името на Аскинг Александрия редом до групи, които свирят метъл. Изразих мнение, че дори да бяха поканили Тейлър Суифт на тяхно място, пак щеше да има повече метъл и повече китарни сола, отколкото в поп музиката на Аскинг.

Преди това коментирах, че е хубаво как наши групи започнаха да пробиват и в цивилизованите страни и че се радвам за тях. Предполагам, че Рампарт са страхотна група, за да ги поканят там. Просто не съм запознат с тях.

Джереми? са музикални престъпници, но нищо в сравнение с всички родни поп музиканти, които се навъдиха. Почитател съм на Велиън и още няколко други БГ групи и съм на мнение, че малкото ни читави групи са на СВЕТОВНО НИВО.

Това беше коментарът ми! Накратко - че се радвам за участието на Рампарт и че съм възмутен от някои решения, свързани с поп музиканти от MTV! Мисля, че не бях извън темата при положение, че всичко е в статията

Може би ако бях написал коментар за Слипнот или Мишоците без причина, но не това направих... А виждам, че господин "Никой" отново мен коментира, а не темата.

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 26.02.2017 23:26:22 + 7 1
Терлик, какво пък толкова ти пречат Аскинг Александрия, поп музиката и т.н. Не ти харесва - не слушаш, не е ли просто. Заради теб да не канят или да забранят Аскинг Александрия, Царевицата, Куците Бисквити и т.н. ли искаш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 27.02.2017 00:28:19 + 7 2
Видял бил Asking Alexandria. Какъв ужас! Леле мале! А видя кой е организатор? Вакен. Нали са големите елеци. Хайде върви им обясни на организаторите същите глупости, които постоянно бълваш тук и да видим друга диагноза ли ще ти поставят.
Виж и колко хора дразниш. Абсолютен трол. Дано наистина започнат да те трият.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 27.02.2017 01:34:28 + 1 4
А ти защо не вземеш да кажеш нещо по темата, а? По която и да е тема в която пишеш, защото всичките ти коментари май са насочени или към мен, или към другите "малоумници", които не споделят мнението ти. То бива, бива байганьовщина, "цивилизовани гражданино" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 27.02.2017 11:28:05 + 3 2
И ето че пак ми отговаряш. За 3-ти път след като каза, че няма ми отговаряш
Това показва психическа нестабилност и/или, че говориш едно, а вършиш друго

Тук не говорим за моя офтопик и тролщини, а за твоите. На мен никой не ми го е правил на въпрос, а след всеки твой коментар има по няколко други, които се дразнят и даже искат бан за тебе. Това какво ти показва?
Сигурно нищо като главата ти е празна, но опитай се поне малко да вденеш.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".