Разгледайте снимки от двата концерта на LACUNA COIL, CELLAR DARLING и SINHERESY

19 ное 2017, 11:09 ч. 1342 / 6 0
пред./следв.

   Два поредни концерта в две поредни вечери, три банди, двама фотогарфи и над 200 снимки. Така в едно изречение можем да обобщим визуално представянето на LACUNA COIL, CELLAR DARLING и SINHERESY в клуб "Mixtape 5" София на 16 и 17 ноември 2017 г.

   Първоначално обявеното шоу бе разпродадено, което наложи насрочването на втора дата. Репортажите ни от двата концерта публикувахме в ранните часове на следващите дни (16 ноември, 17 ноември), а големият обем фотоси ни накара малко да се забавим с показването им. Снимките и от двата дни са вече в нашите галерии и могат да бъдат разгледани чрез връзките по-долу. Автори са Ивайло Хранов и Станимир Сребър.

17 ноември
LACUNA COIL, CELLAR DARLING, SINHERESY

16 ноември
LACUNA COIL
CELLAR DARLING
SINHERESY

 

sinheresy

cellar darling

cellar darling

cellar darling

lacuna

lacuna

lacuna

lacuna

lacuna coil

lacuna

lacuna

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".