Разгледайте снимки от концерта на IN FLAMES в София

31 мар 2009, 21:58 ч. 170 / 3 2
пред./следв.
Следвайки тази връзка, може да разгледате над 30 снимки от концерта на IN FLAMES, състоял се на 29 март в зала "Деница", София (репортаж). Двудневното закъснение, с което качваме галерията на сайта ни, накара наши посетители да питат нетърпеливо какво става. Стараем се, но не винаги успяваме, което е нормално. В случая можем да хвърлим цялата вина за забавянето върху смяната на времето, една счупена бутилка бира и сандвич с риба тон.

още за:

In Flames


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


obZen 1.04.2009 12:41:55 отговори + 0 0
Перфектни! Много Благодарим! ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boodoom children 1.04.2009 09:51:38 отговори + 0 0
Много благодаря за снимките.Перфектни са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".