Разкриха официално причината за смъртта на Alexi Laiho

5 мар 2021, 10:07 ч. 3020 / 27 9
пред./следв.

   Бившата певица на групата с участието на Alexi Laiho SINERGY - Kimberly Goss, за която музикантът фактически все още е бил женен към момента на смъртта си, разкри официалната причина за смъртта му.

   41-годишният китарист и вокалист си отиде от този свят на 29 декември. Тогава бе съобщено, че кончината му е в следствие на заболявания, с които той се е борил в последните няколо години. Сега е обявена и официалната диагноза. Тя е "предизвикана от алкохол недостатъчност на черния дроб и на съединителната тъкан на панкреаса". Аутопсията е открила в тялото на Laiho и "коктейл" от обезболяващи, опиоиди и лекарства против безсъние.

   Независимо от причината за смъртта му, Alexi Laiho оставя огромна празнина на метъл сцената и запомнящо се музикално наследство. Към края на живота си той се раздели с бившите си колеги от CHILDREN OF BODOM, които успяха да придобият правата върху името на групата. Фронтменът създаде нова банда, наречена BODOM AFTER MIDNIGHT. Тя оставя само няколко записани песни, които ще излязат в EP-то "Paint the Sky with Blood" на 23 април.

 

alexi laiho



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Aries 27.10.2021 16:56:29 отговори + 2 0
Да вземете да спрете да петните името на Алекси! Слухове и клюки са за пазара, както и така наречената му "женичка". Не оставиха и него да си отиде в мир, трябваше да разиграят страхотен театър след смъртта му. Чудя се въпросната защо си трая всичките тия години и едва след смъртта му се разприказва пряко волята на семейството му.

Минута мълчание за загубата на невероятният китарист и човек. Не трябваше да свършва така.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 5.03.2021 21:16:56 отговори + 7 0
Много жалко за Алекси, не беше възрастен толкоз... Но алкохолът наистина може да причини сериозни проблеми. Поне ни остава музиката му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 5.03.2021 14:57:48 отговори + 17 0
Много добър статус на Джеф Уотърс във ФБ прочетох по повод на тази новина преди малко.
Той е бил близък с Алекси и също е имал проблем с алкохола.
И един човек да спаси, голям кяр ще е...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 5.03.2021 14:26:26 отговори + 21 0
Чернодробната недостатъчност не идва изведнъж, нито пък проблемите с панкреаса. Борбата с алкохола наистина е безмилостна, в даден момент вече спира да зависи от волята, и ако не ти окажат помощ, краят е неминуем. Често се получава така, че те оставят сам "да се оправиш", жената ти, блзките ти, не осъзнавайки колко сериозен проблем имаш, как си закотвен за порока без изход...
В мир да почива великолепният китарист Alexi Laiho!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 6.03.2021 12:15:51 + 6 0
Ако останалите от COB са знаели, че му остава малко и въпреки това го зарязват... Ще ми се да вярвам обратното. За съжаление талантът живее в човешкото тяло, което е крехко и преходно. Загубата за музиката и феновете е огромна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 5.03.2021 13:51:51 отговори + 11 1
Защо, бе, защо толкова хора се погубват с тая напаст алкохола?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Стронций84 5.03.2021 14:11:37 + 14 0
Бих предположил, защото е вид наркотик. При това легален. А характерна особеност на наркотиците е, че погубват хората, които ги употребяват. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Aries 27.10.2021 16:57:21 + 0 0
Не от хубаво, със сигурност. Който е чел книгата му, знае през какво е преминал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 5.03.2021 10:59:30 отговори + 24 0
Велик майстор на китарата и чашката. Да почива в мир. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".