RED HOT CHILI PEPPERS трибют на 10 май в София

9 май 2012, 07:21 ч. 407 / 11 2
пред./следв.
Вечер, посветена на RED HOT CHILI PEPPERS, ще се случи в клуб "Строежа" в Студентски град този четвъртък - 10 май. Под формата на трибют-група отново ще се включат GREESH, а освен това DJ-сетът на клуба ще добави още от песните на култовата група. Трибютът на RED HOT CHILI PEPPERS, в изпълнение на български музиканти, е вече широко познат, като преди две година проектът обиколи няколко града, а кулминацията бе напълно разпродаден концерт в София - отново в "Строежа". Пак тук, година по-късно се състоя второ издание - със същия успех. Над 20 парчета на RHCP, представени от GREESH, ще прозвучат в добре оформен близо двучасов сет. В състава на трибют-формация влизат известни на родната сцена музиканти - Гриша Георгиев (ПОРТОКАЛ, DOKLE & GREESH) - вокали, Ники Сербезов (PYROMANIA) - бас, Деян Драгиев - Даката (PANICAN WHYASKER, РЕВЮ, BABYFACE CLAN) - барабани и Ангел Дюлгеров (FREESTYLE) - китара. И всичко това като подгрявка в годината, в която очакваме RED HOT да пристигнат за първи път в България през септември. Билетите вече са в разпространение в мрежата на Ticketstream.bg. Цената на предварителна продажба е 5 лв., а на място и на самата дата - 6 лв. Концертната вечер се осъществява със съдействието на "Каменица" и "Ballantine's".
RED HOT CHILI PEPPERS Tribute

още за:

Строежа


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Пияна Вишна 9.05.2012 18:19:20 отговори + 0 0
@ Анонимен - 2012-05-09 09:38:39
Утрепа коча с това си изказване
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.05.2012 09:38:39 отговори + 0 0
отвратителна новина,. не стига че има спонсори, и то не един - каменица и балантайнс, но и се изисква вход, а и е и в студентски град. на всичкото отгоре е и уормап парти за концерта на РХЧП и би трябвало да влезе в рекламния бюджет за Концерта.
или организаторите са малоумници и не взимат кинти от алкохола, скойто да плататят на бандата, или се опитват да изкарат некой друг лев небрежно. а катехизис, би трябвало по-зорко да следят за подобни ПР трикове и да изискват пари от организатора или изобщо да не публикуват. въпрос на възпитание и морал
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".