RHAPSODY OF FIRE привършват работата по новия си албум

23 юни 2018, 15:07 ч. 882 / 2 1
пред./следв.

   На Фейсбук-страницата на италианските пауърметъли RHAPSODY OF FIRE може да се прочете следното съобщение: "Всички песни са композирани, барабаните са записани, сега сме в процес на добавяне и финализиране на вокалите, китарата и баса. Очаквайте нещо изумително! Нямаме търпение да разкрием първия сингъл."

   Още преди няколко месеца RHAPSODY OF FIRE пуснаха откъс от предстоящия си албум. Откъсът представлява речитатив на музикален фон. Сега групата разкрива, че нарациите са на легендарния актьор Кристофър Лий, който почина през 2015 г. На въпроса как се е случило това, бандата отговаря: "Ще ви разкажем цялата история съвсем скоро, определено има някаква магия." 

 

още за:

Rhapsody Of Fire


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hellraze 25.06.2018 13:42:52 отговори + 1 0
Много западна тая група... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".