Richard Fortus казва, че GUNS N' ROSES "ще пробват" да запишат нов албум

16 дек 2018, 23:13 ч. 1124 / 2 1
пред./следв.

   Реюниън турнето на GUNS N' ROSES с Axl Rose и Slash затвърди големия си световен успех. И докато двете основни фигури в групата нито потвърждават, нито отричат възможността да запишат заедно нов албум, в скорошно интервю китаристът Richard Fortus отново заявява, че бандата ще издаде нова творба. "Ще пробваме и ще [дискът] излезе скоро", казва музикантът. И допълва, че албумът ще е страхотен, защото в момента GUNS N' ROSES са страхотни.

   Преди дни пък бяха опровергани слуховете, че GUNS N' ROSES са записали кавър версия на песента "Children of the Revolution" за предстоящ трибют на Marc Bolan и T-REX.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


На We... у г..о 17.12.2018 12:53:24 отговори + 4 7
По-добре да не пробват.Повърни не са нужни никому. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".