Rob Halford подкрепя метъл феновете в Украйна с коледно видеообръщение

26 дек 2022, 08:50 ч. 927 / 10 2
пред./следв.

   Вокалистът на британските хеви метъл легенди JUDAS PRIEST Rob Halford записа видеообръщение, с което изразява подкрепата си за метъл феновете в Украйна, която е подложена на брутална военна агресия от Путинова Русия вече над 10 месеца.

   Това не е първи случай, в който певецът заема страна в конфликта. Той направи това и през юни на концерт в Гданск, Полша, където по време на изпълнение на песента "Blood Red Skies" каза "Никога не се предавайте" и повтори три пъти "Свобода за Украйна". Месец по-късно JUDAS гостуваха и в България в рамките на фестивала "Midalidare Rock 2022".

   По-долу може да видите съобщението по повод Коледа, с което Halford окуражава почитателите на тежката музика в Украйна. То гласи:

Здравейте, хеви метъл маниаци от Украйна! Говори вашия Метъл Бог (прозвище на вокалиста, бел. ред). Изпращам цялата си любов, цялата си сила и цялата си мощ на всеки един от вас. Обичам ви много. Слава Украини! Бъдете силни, бъдете хеви, бъдете метъл. О, йе!

 

rob halford



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кой ? 31.12.2022 01:07:42 отговори + 7 4
Кои са фашистите , ако не е тайна ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 26.12.2022 09:42:04 отговори + 63 25
Честита коледа на смелите Украинци, които пазят цяла Европа от рашистката сган! Бъдете силни! Слава на Украйна! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".