Rob Zombie ще озвучава роля във втората част на "Пазители на Галактиката"

24 фев 2017, 08:41 ч. 602 / 5 1
пред./следв.

   Rob Zombie ще озвучава една от ролите в продължението на филма "Пазители на Галактиката". Втората част на лентата се очаква да излезе през пролетта на тази година. Все още не е ясно кой от героите ще бъде с гласа на Zombie. Той участва и в първата част, в която озвучава навигационната система на един от космическите кораби. 

   Режисьорът Джеймс Гън, който съвсем не работи за първи път с музиканта по подобни проекти, коментира че това няма да е типичен негов филм, ако Zombie не участва. "Пазители на Галактиката 2" ще продължава базираната на комикс история на оригиналната лента от 2014 г., в която човек от Земята е въвлечен в невъобразими приключения из Космоса заедно със свои приятели от други светове.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-терлик 24.02.2017 18:14:35 отговори + 0 1
Понеже "Guardians" е филм на Дисни и се развива в космоса, ще се изкефя, ако Роб Зомби изпълни някоя част от "Well, Everybody's F*cking In A UFO".

Не съм огромен фен на филмите за супергерои (освен филмите за Батман на Бъртън и Нолан, триллгията Спайдър-Мен от 2002, Наказателя от 2004 и Железния човек), но първата част на "Guardians Of The Galaxy" си беше шедьовър!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".