Rob Zombie: "Следващият ми албум ще е най-добрият досега"

14 сеп 2014, 22:11 ч. 240 / 3 4
пред./следв.

   Rob Zombie разпространи съобщение, че новият му албум е почти готов. Музикантът твърди, че това ще е най-доброто, което е записвал досега. Работата по предстоящото издание започна още през януари тази година и първоначално беше планирано да излезе през юли. Сега обаче Zombie споделя: "Не съм сигурен кога ще приключим работата по албума, може би в началото на следващата година."

   Още през май ви съобщихме, че Rob Zombie планира филм, наречен "31" и ви показахме кратък тийзър. През август стартира кампания за финансиране от феновете на новата лента. Разкрива се и фабулата на творбата - пет човека са отвлечени в петте дни преди Хелоуин и отведени в място, наречено "Убийствен свят" ("Murder World"). За да оцелеят, заложниците трябва да играят игра, с името "31", където целта е за 12 часа да се убият, колкото може повече врагове с клоунски маски, наречени "Главите" ("The Heads"). В скорошно интервю Zombie заявява, че възнамерява да започне снимките за филма през февруари.

 

rob-zombie

още за:

Rob Zombie


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ббб 15.09.2014 12:33:49 отговори + 0 0
Обикновено след такова изказване следва тотално оакване.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 15.09.2014 10:00:46 отговори + 0 0
Ще поживеем, ще видим. И филмите му са добри и музиката му бива на тоз момчурляк. Ако едното не става, другото ще гледаме/слушаме... Дано му върже и за двете... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 15.09.2014 08:34:13 отговори + 1 2
Лош знак! Когато музикантите кажат, че новия им албум ще е страхотен, той обикновенно не е! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 15.09.2014 10:30:10 + 0 1
Да, най-вече Redeemer-a на Priest...Казаха, че ще е много добър и той (Въъййй!) се оказа много добър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".