Roger Waters с нова версия на песента на PINK FLOYD "The Gunner's Dream" за Деня на Мартин Лутър Кинг

19 яну 2021, 21:16 ч. 606 / 6 0
пред./следв.

   Легендарният музикант и композитор Roger Waters пусна онлайн нова студийна версия на композицията на PINK FLOYD "The Gunner's Dream", която може да слушате по-долу, както и да гледате черно-бяло видео към изпълнението на певеца.

   Песента е от класическия албум на бандата от 1983 г. "The Final Cut" - последен с Waters в състава ѝ. Днес Roger преставя преработената версия по повод Деня на Мартин Лутър Кинг в САЩ. В началото на парчето е знаменитата фраза на бореца за права на черното малцинство в Америка "I had a dream" (Имах една мечта), която се повтаря и по-нататък в песента.

 

 

още за:

Roger Waters


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".