"Roger Waters The Wall Soundtrack" излиза на 20 ноември

9 окт 2015, 15:12 ч. 752 / 3 0
пред./следв.

   "Roger Waters The Wall", eдноименният саундтрак към филма на Roger Waters и Sean Evans, излиза на 20 ноември от "Columbia"/"Legacy Recordings". У нас албумът ще се разпространява в деня на световната премиера от "Virginia Records"/"Sony Music".

   "Roger Waters The Wall" ще бъде издаден на физически носител на 2CD и 3LP винил, както и в дигитална версия. Албумът проследява тригодишното турне на Waters "The Wall Live", пресъздало първото завършено концертно изпълнение на класическия концептуален албум на PINK FLOYD - "The Wall" (след шоуто в Берлин през 1990 г.). Спектакълът е представен пред повече от 4,5 милиона зрители на над 200 концерта на четири континента (включително и в България), резултат, който го превръща в най-успешното турне на солов изпълнител в историята на музикалната индустрия.

   "Roger Waters The Wall" е продуциран от Nigel Godrich (RADIOHEAD, Beck, Paul McCartney) и е последният елемент от целия проект, след премиерата на филма "Roger Waters The Wall". Под режисурата на Sean Evans и Roger Waters, филмът се развива на три нива едновременно: като концертно преживяване-пътепис, в който Waters размишлява върху миналото и прави равносметка за влиянието на войната върху собственото му семейство (музикантът загубва баща си във Втората световна война) и като въздействащ антивоенен филм за човешките загуби. Филмът имаше премиера за една вечер на 29 септември с ексклузивни прожекции в киносалоните по целия свят и стотици хиляди зрители.

   Филмът "Roger Waters The Wall" ще бъде издаден на DVD, блурей, като даунлоуд и 2-disc Blu-Ray Special Edition от "Universal Pictures Home Entertainment".

Съдържание:
Disc 1
01. In the Flesh?
02. The Thin Ice
03. Another Brick in the Wall, Pt. 1
04. The Happiest Days of Our Lives
05. Another Brick in the Wall, Pt. 2
06. The Ballad of Jean Charles de Menezes
07. Mother
08. Goodbye Blue Sky
09. Empty Spaces
10. What Shall We Do Now?
11. Young Lust
12. One of My Turns
13. Don’t Leave Me Now
14. Another Brick in the Wall, Pt. 3
15. Last Few Bricks
16. Goodbye Cruel World

Disc 2
01. Hey You
02. Is There Anybody Out There?
03. Nobody Home
04. Vera
05. Bring the Boys Back Home
06. Comfortably Numb
07. The Show Must Go On
08. In The Flesh
09. Run Like Hell
10. Waiting for the Worms
11. Stop
12. The Trial
13. Outside the Wall

Музиканти:
Вокали, китара и бас: Roger Waters
Китари: Dave Kilminster
Китари: Snowy White
Китари: G.E. Smith
Клавишни: Jon Carin
Орган Хамънд и пиано: Harry Waters
Барабани: Graham Broad
Вокали: Robbie Wyckoff
Беквокали: Jon Joyce
Беквокали: Pat Lennon
Беквокали: Mark Lennon
Беквокали: Kipp Lennon


 

още за:

Roger Waters


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".