Ross The Boss издава на винил сборния албум "Legacy of Blood, Fire & Steel"

5 фев 2023, 09:20 ч. 507 / 8 0
пред./следв.

   Бившият китарист на MANOWAR Ross "The Boss" Friedman ще издаде сборния "best of" албум "Legacy of Blood, Fire & Steel" на 28 април чрез "AFM Records". Той ще се предлага само на винил и ще включва 12 песни от четирите творби на музиканта с групата му. По-долу може да видите обложката.

   В деня, в който излиза компилацията, започва и ново европейско турне на Ross The Boss, което е посветено на 35-годишнината на класическия албум на MANOWAR "Kings of Metal", който е и последен с Ross в състава на "Кралете на метъла". Обиколката под надслов "Kings of Metal 35th Anniversary" ще премине през Германия, Белгия, Нидерландия и Дания.

 

ross the boss - legacy of blood fire and steel

ross the boss

още за:

Ross The Boss


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".