SABATON издават EP-то "Stories from the Western Front" на 14 април

6 апр 2023, 10:32 ч. 368 / 3 0
пред./следв.

   Третото и последно EP от поредицата мини-дискове на SABATON, "доразказващи" истории от Първата световна война "Echoes of the Great War", ще излезе следващия петък, 14 април.

   То ще се казва "Stories from the Western Front" и ще включва една нова песен - "1916". По-долу може да видите обложката. В деня на премиерата на EP-то ще се появи и видеоклип към новото парче.

   На 20 януари тази година излезе втората част от поредицата - "Heroes of the Great War". Първата, "Weapons of the Modern Age", се появи на 30 сепетмври 2022-ра.

 

sabaton - stories from the western front (ep)

още за:

Sabaton


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".