Съдът отказа връщане на Joey Kramer в AEROSMITH, охрана го спира да влезе на репетиция на групата

23 яну 2020, 08:48 ч. 1684 / 12 4
пред./следв.

   Само дни след като барабанистът на AEROSMITH Joey Kramer подаде съдебен иск, с който настоява да бъде върнат на позицията си в бандата, магистратите са взели решение да не удовлетворят желанието на музиканта.

   Съдът намира, че Kramer не предоставил достатъчно доводи и не е бил достатъчно убедителен, за да бъде наредено на колегите му да свирят с него на церемонията по връчването на наградите "Грами" тази неделя, както и при раздаването на призовете "MusiCares" в петък. В мотивите на решението се казва, че Joey не е свирил с бандата 6 месеца и не е участвал на достатъчно репетиции, за да може да се справи с предстоящите изяви на живо.

   Сайтът "TMZ" разпространи и кратко видео от изминалия уикенд, на което се вижда как 69-годишният барабанист се опитва да влезе в студиото, в което AEROSMITH репетират. Той обаче е спрян от охраната и не е допуснат на репетицията. Гардовете се държат вежливо и почтително към легендарния музикант, но категорично му отказват достъп до студиото.

 

 

още за:

AerosmithJoey Kramer


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 24.01.2020 07:26:46 отговори + 3 0
Срамна работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 23.01.2020 17:36:12 отговори + 9 0
Най-вероятно това не е цялата истина, но е срам и позор една група да се докара до там след повече от 50 г. заедно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 23.01.2020 11:04:49 отговори + 2 0
А с кого *** му репетират, като не го пускат него на репетиции?... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xiks 23.01.2020 14:07:21 + 2 0
Чети предишната новина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".