Само 370 продадени билета за MANFRED MANN'S EARTH BAND в Пловдив, концертът се отменя

20 сеп 2017, 12:38 ч. 1767 / 4 3
пред./следв.

   Насроченият за 23 септември концерт на MANFRED MANN'S EARTH BAND в Античния театър в Пловдив няма да се състои. Причината е липса на интерес - няколко дни преди събитието за концерта има продадени само 370 билета. Те могат да бъдат върнати на касите на "Eventim" от 2 октомври.

   Това трябваше да е второ шоу то тазгодишното издание на форума "Sounds of the Ages", който обаче ще премине с два концерта - на DEVIN TOWNSEND PROJECT на 22 септември и на MARILLION на 24 септември.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


логично 21.09.2017 22:01:15 отговори + 2 2
Тази група трудно би напълнила и клуб в България. Не знам какво е очаквал организаторът, за да ангажира Античния театър в Пловдив. Само предполагам, че се е надявал да привлече публика от предишния и следващия концерт, но е било нереално с такъв пълнеж. Поне да бяха пуснали тридневни и двудневни билети за фестивала си, че да се навие още някой да отиде на този почти обречен концерт... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Некъф 21.09.2017 09:16:27 отговори + 4 5
Кой би проявил интерес към подобно събитие?!? Нон- стоп бълвоч и опит за бързи пари спряха хората да ходят на много концерти Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Читател 20.09.2017 15:55:40 отговори + 20 1
Чалгарска държава... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".