Самоуби се вокалистката на HUNTRESS Jill Janus

16 авг 2018, 23:12 ч. 3573 / 10 6
пред./следв.

   Вокалистката на HUNTRESS Jill Janus е починала този вторник, 14 август, в следствие на самоубийство. Певицата напуска този свят на 43 години. Новината е съобщена от семейството ѝ пред Blabbermouth.net.

   В последните години не беше тайна, че Jill страда от сериозни психически проблеми, като в резултат на това дори обяви края на HUNTRESS, а малко по-късно и завръщането си на сцената. Сега обаче е предприела последна и фатална стъпка.

   Певицата ще бъде запомнена и с участието си в групите THE STARBREAKERS и CHELSEA GIRLS, както и колаборацията с Angus Clark от TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA. Janus има и кариера като DJ в Ню Йорк, продължила около 10 години.

 

още за:

HuntressJill Janus


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


shredder 19.08.2018 00:16:13 отговори + 2 0
Huntress бяха страхотна, жестока и маниашка банда, непопулярна в бг. Тук се слушат само стари утвърдени имена на предпенсионна възраст. R.I.P. Jill Janus! Уникален глас записан в за съжаление само три албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 17.08.2018 22:30:50 отговори + 5 0
Джил страда от психическо заболяване още от дете. По-късно, преди да навърши 30 ? е поставена диагноза шизофрения. Пред няколко години е оперирана от рак на матката.
Истински рокаджия! През 2017 година изнасяха концерти в известни клубове в САЩ с The Starbrakers - дамска група, която свири кавъри на Джудас. Мейдън, Алис Купър, Мегадет... в бандата китарист е и Нита Сторс. С Huntress участва в различни по-ъндърграунд фестивали, били са подгряващи на Dragonforce.
Почивай в мир, Джил Джейнъс.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 17.08.2018 13:43:56 отговори + 7 0
За пръв път чувам за съществуването им. Неприятно е, когато млад човек се самоубие Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

:-( 17.08.2018 11:42:01 отговори + 5 0
Наистина жалко. R.I.P. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мечо 17.08.2018 08:19:47 отговори + 7 1
Ужас, още едно самоубийство. Много тъжно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


shredder 17.08.2018 01:13:32 отговори + 10 0
Ужасна новина. Невероятен глас, истински артист и талант отдаден на изкуството. Почивай в мир.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".