SCARLET AURA на рок фестивал "Кюстендил 2016"

6 май 2016, 14:14 ч. 3184 / 6 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Първи Международен Рок Фест Кюстендил 2016 изненадва с втори хедлайнер. Румънското мелъди рок чудо Scarlet Aura ще вриви стадион „Странджата” в Кюстендил, минути преди да посрещнем рок легендите на Балканите Divlje Jagode!

Scarlet Aura e мелъди рок група с женски фронтмен, идваща от столицата на Румъния,Букурещ.От 2004 година насам Scarlet Aura се очертава като една от най-успешните новоизгряващи групи в Букурещ, след като спечели Battle Of The Bands на Каварна Рок Фест 2014 , където меко казано доказа своите удивителни качества,талант и атрактивно сценично поведение. Тогава групата завладя сърцата на своите зрители, а това прави на всеки следващ концерт из целия свят. Феновете на Scarlet Aura се множат със всеки следващ концерт на групата. Особено добро впечатление у българските фенове групата направи и неотдавна в София,когато изпълни песните от втория си албум “Falling Sky” като подгряваща група на титаните от Accept.
За краткото време, от което Scarlet Aura са на музикалната сцена, групата си спечелва прозвището „Най успешна Румънска рок група с женски вокал”, след като дели една сцена с легендарни изпълнители като Europe, Helloween, Nazareth, Accept, Gotthard, Sabaton, Jorn, Pretty Maides, Delain, Battle Beast, Dave Evans и други, както и в качеството си на хедлайнер на много концерти и фестивали не само в страната си ,а и в чужбина.

След реализирането на техния дебютен албум “The Rock Chick” чрез Universal Romania , той беше разпространен из целия свят и резултатът не закъсня. В последните месеци Scarlet Aura подписаха договор в световен мащаб с музикалният гигант Metal Music Bookings and Management. Последва първото им пътуване до Обединеното кралство ,където представиха групата в Camden Town, London и както изглежда всяко следващо участие е стъпало към успеха. Групата се уреди с легендарният продуцент Roy Z (продуцент на Bruce Dickinson, Helloween, Judast Priest и др.), който ще работи по записите на новият албум на Scarlet Aura “Falling Sky”. Както изглежда групата е родена под щастлива звезда и за нея ще се чува много занапред . Можем само да им пожелаем успех и да броим часовете,когато ще ги видим в Кюстендил. Rock On!!!

Подробности за Фестивала след пресконференцията,която ще направят организаторите на мероприятието на 9 май , 11:30 ч. в гр.Кюстендил

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Баба Яга 7.05.2016 12:02:46 отговори + 3 3
Гледах ги преди Аксепт, стараят се, но не ми харесаха особено. Накрая направо взеха да ме дразнят, вокалистката доста пищеше и квичеше. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 7.05.2016 10:19:08 отговори + 1 4
"мелъди рок чудо"... За мое нещастие ми се наложи да ги гледам два пъти- в Каварна и когато подгряваха Accept. Такова виене и квичене може да се чуе само от Delain и WT, а песните им са безумни. Взимат куцо и сакато за вокалисти.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нещастник 7.05.2016 11:23:13 + 3 1
С каквито групи са излизали заедно на една сцена - ти не можеш дори и на телевизора си да ги гледащ.*********** хейтър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 6.05.2016 15:57:26 отговори + 5 3
Съвсем истинно си е всичко в пресрелийза.
Друг е въпросът, че е некадърно написан - това е проблем на доста български промоутъри, между другото - съумяват да намерят намсиквиси хилядарки за организиране на подобно събитие, но не могат да кихнат малко кинти за свестен пресрелийз... Защо така?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реалист 6.05.2016 15:10:35 отговори + 8 1
Ако трябва да бъдем честни, има техни клипове с по 12-14-21 000 гледания. Просто не търсите както трябва. Tomboy, Serif Stelar и пр.
И не виждам нещо лъжливо в цялото инфо. Лично съм бил на Ассерт, когато те подкрепиха, на Каварна също....
Девойката си пее съвсем добре. Сега пишат,че новия албум е изцяло на английски и с доста по-различен, "твърд" стил. Ще го видим на Кюстендил, да е живот и здраве!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реалист 6.05.2016 15:12:05 + 2 1
*подгряваха*, извинявам се....автокоректа е шибана работа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 6.05.2016 15:05:16 отговори + 9 2
"женски фронтмен"
А има ли мъжка певица?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


baubau 6.05.2016 14:45:48 отговори + 1 5
Що за лъжлив пресрилийз? Видеото на някакво си парче има Ingeri Pe Motoare има по-малко от 400 гледания в YouTube.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".