Семейството на Malcolm Young потвърди, че той страда от деменция

1 окт 2014, 12:29 ч. 537 / 6 2
пред./следв.

   От април тази година, когато се появи първата информация за здравословни проблеми на лидера на AC/DC Malcolm Young, групата и роднините му не разпространяваха никакви подробности за неговото състояние. Преди няколко дни австралийски медии съобщиха, че музикантът страда от деменция в следствие прекаран инсулт и има пълна загуба на краткосрочната памет. Днес семейството на Malcolm потвърди официално тази информация. Роднините му допълват, че благодарят за уважението към личния му живот, без да дават детайли.

   Същевременно AC/DC се подготвят да издадат първия си албум в историята без участието на Malcolm Young. Творбата, озаглавена "Rock Or Bust", ще излезе на 2 декември, като се очаква да бъде обявено и турне за нейната промоция. Ритъм китарите са поети от племеника на братятя YoungStevie.

 

malcolm young

още за:

Ac/dcMalcolm Young


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Добри К. 1.10.2014 16:46:40 отговори + 2 8
За съжаление, въпреки клетвите на новия собственик, и този сайт започва да се става като спортните сайтове, където се разтягат локуми и се фабрикуват новини от нищото. Трета новина за за 5 дни в която не се казва нищо ново само се разменят местата на абзаците и се добавят няколко думи. Язък за традициите и това което беше сайта. Още няколко пъти ще го отворя и ще го трия от Фаворити. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Читател 2.10.2014 13:24:35 + 0 0
Добри - тази "изфабрикувана" новина вчера излезе и в много американски и английски сайтове, които сигурно също са я изфабрикували. И всичко друго може да се повтаря, но основното е потвръждението от семейството на Малкъм. Такова досега нямаше. Можеше и да не се появи или да е под формата да опровержение - че е счупил крак например. Капиш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".