Sharon Osbourne признава, че като млада е прерязала вените си, за да впечатли Ozzy

19 сеп 2014, 14:47 ч. 429 / 8 5
пред./следв.

   Настоящата съпруга и мениджър на Ozzy OsbourneSharon Osbourne - направи признание за тайна, пазена дълги години, по време на телевизионно предаване. Когато е била само на 27, Sharon е започнала да се среща с певеца покрай общата им работа. По това време обаче той все още е бил женен за предишната си съпруга, от която има и две деца. След едно от многобройните партита, на които са присъствали двамата и прието голямо количество алкохол, около 4 ч. сутринта, те са започнали да са обсъждат връзката си.

   Ozzy е попитал Sharon колко го обича, а тя е отговорила, че би направила всичко за него, дори би дала живота си. "Докажи го!", били думите на музиканта. Тогава бъдещата мисис Osbourne е прерязала вените си с нож за пържоли, който намерила в сервизно помещение наблизо. Някои от раните били твърде дълбоки и се оказало, че кръвотечението от тях не може да бъсе спряно. Тогава двамата внезапно са изтрезнели и са повикали линейка. Sharon е поискала просто да превържат раните й, но медиците са заявили, че това е опит за самоубийство. След това са я откарали в болница, където са я посетили психолог и служители на полицията.

   Цялата тази случка обаче е била пазена в абсолютна тайна, която до този момент са знаели само Sharon и Ozzy. Те не са разправили историята дори на своите деца. А сега Sharon е решила да я направи публично признание, за да покаже, че е научила житейския урок от ситуацията.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Old School 19.09.2014 17:00:22 отговори + 1 0
Тъз дърта мастия не се спря с нейните простотии! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 19.09.2014 16:14:10 отговори + 3 1
Никнеймът ми въобще не е свързан с перилните препарати. Явно си под 27. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 19.09.2014 15:31:47 отговори + 1 2
На 27 години човек не е много млад, но това не му пречи да е много луд. Ози пък и посвещава песента,,Mama, I`m Coming Home,, и си татуира роза на дясното рамо. Под розата има надпис-Sharon. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bonux Automat 19.09.2014 15:34:25 + 1 2
А много стар ли е човек на 27? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

чичо Харалампи 19.09.2014 14:54:40 отговори + 3 0
Тази Шарън е все едно Митьо Пищова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".