Шведите SOLENCE се присъединяват към "Hills of Rock Sofia 2022"

27 юни 2022, 16:11 ч. 1257 / 6 6
пред./следв.

   Организаторите "Fest Team" разпространиха следното съобщение:

SOLЕNCE се присъединяват към Hills Of Rock – Sofia Edition 2022

Групата е избрана от FIVE FINGER DEATH PUNCH и става част от двудневния рок фест в Парка на летище София този уикенд

Софийското издание на най-големия български рок фестивал Hills Of Rock добавя към програмата си още една банда – това са шведите SOLENCE. Те са групата, предпочетена от самите FIVE FINGER DEATH PUNCH за шест дати от европейското им турне. Припомняме, че HOLLYWOOD UNDEAD отпаднаха от турнето на американците, в това число - и от фестивала в София, по логистични причини.

Със SOLENCE, които се самоопределят като наелектризиращо рок и метъл преживяване, програмата за първия голям рок фестивал за 2022 е финализирана. Пълният ред и часове на излизане на бандите са тук: hillsofrock.com/se/schedule/.

SOLЕNCE споделят с последователите си в социалните мрежи: „Много сме развълнувани да се присъединим към FIVE FINGER DEATH PUNCH за шест шоута в Европа! Това ще бъде лудо – първите ни шоута от 6 години и не можем да измислим по-забавен начин да се върнем на сцената отново!“

SOLENCE е шведска рок група от Стокхолм. През 2014 г. групата публикува първите си кавъри в канала си в YouTube, а сега – авторските им парчета са в топ 50 Active Radio в САЩ и основните плейлисти на аудио платформите. Групата има над 100 милиона свирения на всички платформи и почти 140 000 абонати само на Spotify. Звукът им е модерен и атрактивен с подчертано епични припеви, мощни мелодии и стегнат груув.

SOLANCE се присъединяват към FIVE FINGER DEATH PUNCH, PLACEBO, ILL NINO и DUBIOZA KOLEKTIV, SISTERS OF MERCY, BAZZOOKAS, KOZA MOSTRA, KULTUR SHOCK и ОDD CREW на фестивала на 2 и 3 юли 2022 в Парка на летище София.

- Билетите за HILLS OF ROCK - SOFIA EDITION: https://ticketstation.bg/
- Новини: festteam.bg, hillsofrock.com и ticketstation.bg, социалните мрежи и събитието във Facebook с най-актуална информация.

 

solence



Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


..... 29.06.2022 08:30:41 отговори + 0 0
Тези хора не знаят какво правят! По-лош подбор не съм виждал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dominici 3.08.2022 08:37:01 + 0 0
Какво е мнението на експерта след като гледа Solence? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 27.06.2022 20:02:04 отговори + 2 3
ако някой е очаквал адекватно име в последния момент,значи тотално не е в час как стоят нещата ,особено в България,където се мъкнат предимо хеви рок песнии.Поне сега Ill Nino минават преди FFDP и се надявам да им дадат малко повечко време за свирене.Повече ме е яд за отпадането на Rise of the northstar в Пловдив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 27.06.2022 18:20:33 отговори + 3 1
ако някой е очаквал адекватно име в последния момент,значи тотално не е в час как стоят нещата ,особено в България,където се мъкнат предимо хеви рок песнии.Поне сега Ill Nino минават преди FFDP и се надявам да им дадат малко повечко време за свирене.Повече ме е яд за отпадането на Rise of the northstar в Пловдив. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не и СМЕх 27.06.2022 16:56:05 отговори + 5 1
Ужас! Гавра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 27.06.2022 16:12:36 отговори + 6 4
Тия са много LGBT. Връзват се с FFDP :Д Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".