SIXX: A.M. нямат планове за повече турнета или записи

21 окт 2021, 08:25 ч. 656 / 11 3
пред./следв.

   Американската супергрупа SIXX: A.M. ще издаде нов сборен албум, озаглавен "Hits", на 22 октомври чрез "Better Noise Music".

   Дискът ще включва най-добрите парчета от цялата кариера на бандата, както и шест неиздавани песни. Това ще е първа нова музика на групата от 2016 г. насам. Албумът излиза три дни след очакваните с голям интерес мемоари на Nikki Sixx "The First 21: How I Became Nikki Sixx".

   В скорошно интервю за "Metal On Loud" вокалистът James Michael коментира както предстоящата компилация, така и бъдещите планове на триото. Той споделя, че засега музикантите нямат планове да правят нови концерти и турнета, нито да записват нов материал. Една от причините е ангажиментът на Sixx с неколкократно отлаганото стадионно турне на MOTLEY CRUE в САЩ, но и не само затова тримата са сложили негласен край на колаборацията си. На този етап...

 

още за:

Sixx: A.m.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 21.10.2021 12:59:54 отговори + 4 0
N. SIXX ще се запомни с творчеството си в Motley Crue, както и всички останали членове на бандата. Между другото, от самостоятелните им проекти най-добър е албумът Exposed на Vince Neil, до ден днешен с кеф го слушам. Steve Stevens е на китарата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 21.10.2021 13:58:07 + 0 1
Абе в Modern Vintage няма слаба песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 21.10.2021 14:15:57 + 2 0
Така е, няма нито едно слабо парче, но и нито едно запомнящо се парче. Балансиран албум, оценявам го. И това желание на Сикс да звучи като младеж...! Да си хванеш млада жена е едно, ама да се правиш на музикант с рождена дата през 90-те, това е за порицание. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".