Скандал: Anette Olzon напада NIGHTWISH, групата отговаря

26 дек 2013, 22:53 ч. 2201 / 7 68
пред./следв.
Бившата вокалистка на NIGHTWISH Anette Olzon е дала обширно интервю за финландското женско списание "Me Naiset", в което обсъжда обстоятелствата около раздялата си с групата през 2012 г. Olzon коментира, че би било интересно да поговори с предшественичката си Tarja Turunen, тъй като също като нея е била уволнена изненадващо. Anette споделя, че след приемането й в болница през септември 2012-а никой от групата не е отишъл да я посети, а предположението й, че концертите ще бъдат отложени, докато се възстанови, не се е оправдало. Настоящата певица на финландските симфометъли - Floor Jansen - е заела временно мястото в бандата още преди Olzon да оздравее. Освен това, шведската вокалистка твърди, че не е имала думата в NIGHTWISH, а и изгонването й се е случило съвсем скоро, след като тя е обявила, че е бременна с третото си дете. Olzon прави разкрития и за финансовата политика на Tuomas Holopainen и компания. Според нея, фирмата на NIGHTWISH "Scene Nation" борави с милиони евро и вместо да бъде наета като служител в нея, тя е била принудена да стартира своя собствена фирма. За целта е взела пари назаем от колегите си - мъже, а през 2010 г. е била на загуба от 72 800 евро. В същото време "Scene Nation" е имала печалба 351 000 евро. Хонорарите и отчисленията за авторски права са се разделяли поравно, но всякакви други приходи са отивали директно към мъжете в бандата.

   В отговор на интервюто от NIGHTWISH излизат с официална позиция, която гласи:

   Извадихме мръсните ризи. Интервюто на бившата ни вокалистка Anette в списание "Me Naiset" е пълно с изопачени истини и клевети. Сценарият "Една жена срещу неандерталците" може лесно да се възползва от образа ни в медиите. Раздялата с Anette не беше заради бременността й или заради болест. Открихме, че нейният нрав не се вписва в работната ни общност и дори ни вреди. На момента можем да отречем тези твърдения:

   Твърдение: Малко [преди да бъде уволнена] Anette е казала на Tuomas Holopainen, че е бременна.
   Истината: Anette каза, че е бременна на цялата банда седмица по-рано в Монреал. Всички я поздравиха и самата тя предложи да бъде наета временна вокалистка, ако тя не може да се справи, което вече беше договорено. По-късно тя се отметна от решението си и тогава започнаха проблемите. Страхът от загуба на пари и на позицията й беше очевиден.

   Твърдение: Момчетата в групата решаваха всичко вместо мен.
   Истината: Нито Tuomas, нито някой друг от мъжете в бандата може да решава еднолично. Има вътрешни обсъждания и подкрепа към музикантите в личен план. Включително Anette. Мениджъри и промоутъри обсъждат евентуалните концерти, издания и т. н., като мнението на всички в групата се взима предвид. Всички подробности се договарят с Anette и нейния мениджър. Ние пазим имейлите. За да е поносимо тур-разписанието е обосновано и правилно да се грижим за комфорта на членовете на бандата. Въз основа на тези обсъждания на Anette бе дадена свободата да не участва в интервюта и срещи с фенове. Тя и нейното семейство имаха отделен бус и шофьор и в Европа, и в Америка. Разходите бяха плащани от бюджета, не от Anette или нейната фирма. Останалите в групата не ползваха подобни привилегии.

   Твърдение: Останалите приходи отиваха директно при мъжете.
   Истината: На Anette и нейната фирма бе плащана една пета от всичко, случило се по времето, по което тя беше в групата и с нейно участие. Няма защо да лъжем, защото в тази торта има достатъчно парчета за всички ни. Финансите в бандата винаги са разпределяни открито, честно и поравно за всички. Съществуват документи. Как отделните членове харчат техния дял е тяхна лична работа. Не желаем и нямаме намерение да обсъждаме това повече на този етап. Изморително е да вадиш мръсните ризи. Добре е от време на време да помагаш на дамите си за това.
NIGHTWISH

още за:

Anette OlzonNightwish


Коментари   (68)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Aragorn 13.01.2014 13:09:28 отговори + 4 2
Никотетке очевидно си расла в пещера или на дърво иии ти си човек без стил! И защо по-дяволите не са махнати като цяло коментарите от тоя сайт.То се е видяло, че българина освен да плюе друго не знае! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Николета 7.01.2014 21:09:07 отговори + 1 5
Бях на концертът на Таря миналата година и се разплаках и станахме всички на крака,а сърцето ми през целия концерт беше спряло и се ускоряваше.Само едно изречение.Те изгониха човекът който им вадеше хляба и им го слагаше в устите.Без Таря Найтуиш не е Найтуиш а просто обиконвена банда без стил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат'Гоцо 5.01.2014 11:57:49 отговори + 4 1
Изгонването на Таря , през 2005-та , беше крайно не логично . изгонването на Анет , е нещо подобно ,но има логика в това според мен . с Анет групата звучеше много зле . особенно на живо за студийните записи и докарваха някакси гласа , но на концертите беше пълна трагедия.надявам се палячото - Тоумас и компания вече да са си взели някакви поуки и да могат да задържат Флор , която е уникален женски вокал . очевидно е че тя пасва перфектно на музикалният стил на групата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

леля Спаска 3.01.2014 14:58:33 отговори + 1 0
То по тая логика Therion да са се разпаднали отдавна, след като във всеки албум са в различен състав.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 3.01.2014 14:21:47 отговори + 1 0
Остави обясненията на страна. Замисли се какво се случва с група, като си смени вокала ? Генерално погледнато това е най-вероятно края на груипата.Ако все пак първата смяна на вокала е била стравнително успешна дали втора смяна ще бъде приета ? Да не говорим, че да ги гонят така е наистина странно... Тоя на клавирите май не е много наред с главата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


леля Спаска 3.01.2014 10:33:56 отговори + 2 0
Иван - 2014-01-03 09:14:40
Тия за да изгонят втора певица значи, че нещо не им е читава работата.
-----------------------------------
Ми като втората певица хем едва пее на живо, хем се изявява като супер звезда, така ще е. Не й били давали дял от компанията. Мамка му, дори и по нашите земи, за да получиш дял от дадена фирма, трябва да откупиш съответен процент акции, ако не си от основателите.

Забременяла си - хубаво, честито! Намерили са ти временен заместник, докато родиш - ми недей да виеш на умряло, че "Риана нема да викне Бритни". Да, кофти е когато заместникът ти е по-добър от теб, ама е заместник, да го е*а. После "ама те ме изритаха след като им казах за детето". Не, не са те изритали за това, ами поради простата причина, че не знаеш какво точно искаш.

Флор беше казала, че са се свързали с нея една седмица по-рано, за да я питат дали ще може да поеме концертите от някое време до края на турнето. (от групата: "Anette каза, че е бременна на цялата банда седмица по-рано в Монреал". Времево двете събития съвпадат). Като има проблем, се търси решение, което да е в полза на всички. Явно обаче по-големият проблем е настанал, когато Anette е разбрала кой точно ще я замества. Кофти късмет за нея, по онова време само Флор е била свободна от участия.

Сещам се за едни Epica. Симончето беше пипнала някакъв вирус точно преди турнето им в САЩ. Еми хората си викнаха Amanda Somervile (която, обективно погледнато, е доста по-кадърна певица, въпреки че не докарва визията на Симончето)и им се реши проблема. Дори по-късно, двете си пяха по концерти заедно, без драми и без мрънканици.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 3.01.2014 09:14:40 отговори + 1 0
Тия за да изгонят втора певица значи, че нещо не им е читава работата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pennywise 2.01.2014 10:12:32 отговори + 1 0
Хубава работа, ама... финландска - пак се изложиха пред чужденците! На никоя от двете страни разменените реплики не правят чест... ситуацията май заприличва на тъжните години на Black Sabbath - Ozzy vs. Dio, Ozzy & Butler vs. Iommi, Ward vs. all.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stoner 1.01.2014 15:50:23 отговори + 0 1
Пламен - 2013-12-30 10:10:52
Специално Imaginaerum е най - гениалното нещо, което Nightwish са издавали. А без гласа на Анет, албумът нямаше да звучи така магически...

-------------

Въпрос на гледна точка. За мен пък именно гласът на Анет разваля албума и за това слушам само инструменталните версии. И добре че ги има, защото са удоволствие за ухото.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 30.12.2013 17:01:38 отговори + 1 0
Danny Carey - 2013-12-30 15:43:36
Анонимник - 2013-12-30 09:19:29
А Tuomas пък може само да козирува пред един Christofer Johnsson ...

Ей, това е най-големият виц, който съм чувал напоследък. :-)
Особено след "невероятните" творби Sitra Ahra и Les Fleurs du Mal.
-----------------
След откровено гениални албуми като Theli, Vovin, Deggial, Secret of the Runes, Lemuria/Sirius B [дори и в Gotic Kabbalah (Crappala) имаше попадения от рода на Adulruna Rediviva] си мисля, че човекът има право да разпусне малко. Les Fleurs du Mal си беше интересен експеримент, ако и нетипичен за тях. Само Sitra Ahra е откровено слаб, пък един кофти албум за 25 години история мисля, че е в рамките на допустимото...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Danny Carey 30.12.2013 15:43:36 отговори + 1 0
Анонимник - 2013-12-30 09:19:29
А Tuomas пък може само да козирува пред един Christofer Johnsson ...

Ей, това е най-големият виц, който съм чувал напоследък. :-)
Особено след "невероятните" творби Sitra Ahra и Les Fleurs du Mal.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пламен 30.12.2013 10:10:52 отговори + 2 0
Специално Imaginaerum е най - гениалното нещо, което Nightwish са издавали. А без гласа на Анет, албумът нямаше да звучи така магически... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимник 30.12.2013 09:19:29 отговори + 1 0
Danny Carey - 2013-12-29 13:25:51

"към момента няма кой да свали Tuomas от пиедестала"...
А Tuomas пък може само да козирува пред един Christofer Johnsson ...

Всъщност за сравнение между двамата и дума не може да става. Твърде различни като стилове, идеи и влияние... Единственото общо е, че напоследък и при двамата се е разпалило влечение към грозни шапки и театралничене
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 29.12.2013 13:25:51 отговори + 0 0
Музиката в Dark Passion Play и Imaginaerum е гениална, а усещането за какОфония е твое лично възприятие.
Neverworld's End е бледо подобие и изключително подражателство на Nightwish с Таря, а War Of Ages - моля те, не се шегувай с мен, че Serenity звучат по-добре от Nightwish.
Като цяло, всичко в този стил е измислено отдавна, но към момента няма кой да свали Tuomas от пиедестала.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 29.12.2013 11:30:15 отговори + 0 0
Danny Carey - 2013-12-28 14:53:41

я кажи колко по-добри албума в този стил има през последните 6-7 години от Dark Passion Play и Imaginaerum? Няма, нали?

Има, това не са времената с Таря, когато Найтуиш бяха без конкуренция. Например на Xandria - Neverworld's End и на Serenity - War Of Ages и това са само два примера без да се замислям. В Dark Passion Play и Imaginaerum има отделни хубави песни, но като цяло мяукането на Анет не струва и разваля албумите. Imaginaerum е и много претрупан, на места е какафония от звуци.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


:) 28.12.2013 22:53:56 отговори + 0 0
Че Найтуиш не са цвете,не са.Но като се има предвид,че Анетчето скоро ще пусне албум,всичките тия приказки са чудесен пиар и привличане на внимание! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nikk 28.12.2013 20:38:24 отговори + 0 0
На мен някак всичко в последно време в този стил ми прилича на ефтина посредствена имитация на Nightwish. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 28.12.2013 14:53:41 отговори + 0 0
Ама като почнат едни високопарни излияния...
Симфо метълът не ми е на сърце, но чисто за спорта, я кажи колко по-добри албума в този стил има през последните 6-7 години от Dark Passion Play и Imaginaerum? Няма, нали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 28.12.2013 11:38:39 отговори + 0 0
Danny Carey - 2013-12-28 09:54:07
@ аз - 2013-12-27 23:38:28
Не си чувал за хипербола, май.
Анетчето се включи чудесно с 2 добри албума,


А ти за бъзик чувал ли си?
И ако Анетчето се е включила чудесно според теб, дали пък нямаш нужда от ушен лекар. Освен ако това не е майтап.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 28.12.2013 10:55:26 отговори + 1 0
Danny Carey - 2013-12-28 09:54:07

Що не вземат да сменят и композиторчето тогава,а? Че взе и той да омръзва с псевдопоезията си за изгубеното детство.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Danny Carey 28.12.2013 09:54:07 отговори + 0 1
@ аз - 2013-12-27 23:38:28
Не си чувал за хипербола, май.
Аз съм доволен от ситуацията. Таря беше ми омръзнала с псевдооперните си вокали. Анетчето се включи чудесно с 2 добри албума, но ми се струваше, че повече нямаше да има с какво да ни изненада.
Сега, с холандчето, определено съм оптимист за новата музика. Хайде, след 2 албума, с друга нова певица - примерно с кака ви Ангела Госов, много ще е яко. :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 27.12.2013 23:38:28 отговори + 0 0
Danny Carey - 2013-12-27 21:54:45
Нека Nightwish вадят добри албуми, пък ако искат през 3 месеца да си сменят певиците.

Ако си сменят певиците през три месеца, ще започнат да вадят само нещо за найтпиш и за радост на баба Гуси.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Danny Carey 27.12.2013 21:54:45 отговори + 0 0
Къде е трагедията в случая? Хиляди хора биват уволнявани всеки ден и животът продължава.
Нека Nightwish вадят добри албуми, пък ако искат през 3 месеца да си сменят певиците.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 27.12.2013 21:48:51 отговори + 0 0
Сашо - 2013-12-27 20:28:46
Искаме блек!
----------------
И да свирят Смоука
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сашо 27.12.2013 20:28:46 отговори + 0 0
Искаме блек! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


аз 27.12.2013 19:29:23 отговори + 0 0
ddd - 2013-12-27 18:53:05
Ахааа значи е виновен нравът на мини маус е не феноменалното и епическо гласище, браво Туомас, отново доказваш , че си гуру в музикалната индустрия

аз - 2013-12-27 00:00:56
Анет я взеха не заради кой знае какви качества, а защото смятаха, че ще ги слуша
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ddd 27.12.2013 18:53:05 отговори + 0 0
Ахааа значи е виновен нравът на мини маус е не феноменалното и епическо гласище, браво Туомас, отново доказваш , че си гуру в музикалната индустрия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CR 27.12.2013 17:38:15 отговори + 0 0
Под прозата на новината, вихри се перо лирическо и стихотворно
Хвала ви вам, поети,творете дръзко, неуморно !!
Весели и гръмки празници на всички,
с много ноти и безчет ......
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 27.12.2013 17:21:31 отговори + 0 0
Grewie Stiffin - 2013-12-27 15:15:56
@аз

Гейв Даан Сандуканя,
отдавна за любов го каня,
но към мене не обръща взор,
бил се врекъл той на Гартин Мор.

Гейв Даан Сандуканя - 2013-12-27 16:07:16
Към "аз" за миг ще се обърна:
Ти не си от мойта квас!
Жена си днеска ще прегърна,
А ти, приятелю, си с тънък глас

----------
Вече работата стана ясна и опасна. Затова ще ви напиша и аз малко пУЙезия.

@Grewie Stiffin
Щом любов не ви събира
пробвай с бира.

@Гейв Даан Сандуканя
Тъй и баба Гуси знае
като врачка да гадае.

"Аз" не съм "аз".
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 27.12.2013 16:58:18 отговори + 0 0
Пичове, заприличахме на "Жълтини". Какви са тези разбори? Кой го интересува кой какво казал. Пуснете си DVD-то от Wacken на макс и се размазвайте !!! Докато издават такива неща ми дреме кой е алчен и кой е останал обиден. Айде и Весели Празници. Това е метъл форум все пак. Трябва да сме над такива работи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Сепултур 27.12.2013 16:21:28 отговори + 0 0
Ахахах, тука не става въпрос за пари, а за "уважение" - предполагам, това и е първата банда, която не са я уважили, групово и тя сега е обидена.
Да дойде тука и да пее на чибапчитътъ, на битака - никой нема да я пропусне - 12 албума на ден ще прави!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гейв Даан Сандуканя 27.12.2013 16:07:16 отговори + 1 0
Баба Гуси няма прошка,
И съсича враговете със свещения кочан.
Пред нея всеки е като овошка -
Крехък, плах, треперещ, омълчан.

Недай си Боже, Найтуиш да обичаш,
Баба Гуси някак ще го разбере.
Трябва бързо ти да тичаш,
Инак задницата ти кочан ще отнесе!

Финландците са слабичка ракия,
Гуси е със градус най-висок.
Томас, Трой, и Марко, и Юкия,
Ще усетят боздугана едноок!

Към "аз" за миг ще се обърна:
Ти не си от мойта квас!
Жена си днеска ще прегърна,
А ти, приятелю, си с тънък глас
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 27.12.2013 15:55:16 отговори + 0 0
Наблюдател - 2013-12-27 15:37:27

Ми няма да си реже клона на който е седнала доста удобно - иначе за тия хонорари и за тази реклама дето придоби, ще трябва да поработи още доста.
Ако After Forever не се бяха разпаднали, надали щеше да и да си помисли да се набута при тия, но греда. Като започваш отново отначало, вече търсиш и други варианти.

Прав си за изказванията и (и мен ме дразни колко бързо се отметна), но пък действително нейното писане и това на Шапкарина се различават кардинално.

Не виждам в репертоара на Найтпиш да има място за нещо като Disdain или Neurasthenia, а явно нея това я кефи. Пък и дето се вика - то и китариста им, дето е с тях от самото начало, не е особено деен в последно време.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 27.12.2013 15:37:27 отговори + 0 0
тцЪ - 2013-12-27 14:58:44

Това, което казвам, не е че Ревамп ще се разпаднат -само ти цитирах думите на Флор и това, което ми направи впечатление, а именно, че тя вече говори други неща и осъзнава, кой и плаща. А както знаем, който плаща, той поръчва музиката. Така че, толкова за Флор...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grewie Stiffin 27.12.2013 15:15:56 отговори + 0 0
@аз

Гейв Даан Сандуканя,
отдавна за любов го каня,
но към мене не обръща взор,
бил се врекъл той на Гартин Мор.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


аз 27.12.2013 15:12:42 отговори + 0 0
Мда, става малко сложно, ако Grewie Stiffin и Гейв Даан Сандуканя са едно и също лице, но "направи си сам" е най-безопасно и ... важното е да върви пУЙезията. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 27.12.2013 15:09:37 отговори + 0 0
Grewie Stiffin - 2013-12-27 14:40:17
Ами, мен това ми е мечтата. Да правя мъжка любов в Троянския манастир. Близо до Бога.

Защо ти е да ходиш до Троян, като може да си се "вземете" с Гейв Даан Сандуканя, тамън сте си лика прилика. Той ще ти реди нежни стихове за възвишената мъжка любов, баба Гуси, досадата от Найтуиш и ще те ощастливява с ... каквото може.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grewie Stiffin 27.12.2013 15:06:18 отговори + 1 0
Троянската света обител,
има нетрадиционен жител,
тъй му расото прилича,
Баба Гуси се нарича.

Найтуиш-а който хули,
Гуси ще му го нажули,
мощно и без вазелин,
за урок да е. Амин!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 27.12.2013 14:58:44 отговори + 0 0
Наблюдател - 2013-12-27 14:35:21
-------------------
Че Revamp няма да достигнат нивото на After Forever това е ясно. Че мадамата е участвала, участва и ще участва в различни проекти, извън Найтпиш - и това е ясно.
А е и ясно защо се нави да участва в NW - все пак добра реклама си е. И доколкото виждам - групата й намаза от тази реклама. Доколкото знам, през април са на турне в САЩ с Iced Earth. Отделно-втория им албум си е доста добре. Малко още имат да доизкусуряват звука, но и така са си добре.

А дали ще се разпаднат - не виждам Tarot да са се разпаднали.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гейв Даан Сандуканя 27.12.2013 14:42:38 отговори + 1 0
Красавица е баба Гуси,
Анет пък ми прилича на глиган.
В манастира няма много пуси,
А Палома е със кожен бъздуган.
Найтуиш досада са голяма,
Не са кат Гуси с меден глас.
Финландците са музикална драма,
И са нежни кат троянски .........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Grewie Stiffin 27.12.2013 14:40:17 отговори + 0 0
Ами, мен това ми е мечтата. Да правя мъжка любов в Троянския манастир. Близо до Бога. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 27.12.2013 14:35:21 отговори + 1 0
тцЪ - 2013-12-27 13:29:08
Флор е достатъчно наясно какво се случва в тези среди, че да си направи сметката. Недей бери грижа за нея.

Има и една голяма разлика между нея и Анетка - тя си е име от доста време и няма НУЖДА от Найтпиш
------------------------------------------------
То и Таря беше име, то и Туомас разправяше, че без нея групата ще престане да съществува. Но я изгониха по най-гнусен начин. И Флор определено има нужда от Найтуиш, защото преди години се хвалеше как за разлика от Таря и Анет, в Афтър Форевър пее свои неща. Но след като се разпаднаха и нещата с Ривамп не тръгнаха по най-бляскавия начин, вече пее друга песен. Наскоро се изказа как не е проблем за нея да пее песните на Туомас, досущ като предшествениците си и как няма нужда да пише песни при положение, че групата има композитор като Туомас. Съшо допълни, че бъдещето на Ревамп зависи от успеха на това турне и нищо не сигурно за тях. Така, че Флор не просто се нуждае от тях, но и си наляга парцалите, за да остане.
Найтуиш обаче за пореден път доказаха колко струват и че проблемът далеч не са им певиците...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 27.12.2013 14:29:37 отговори + 0 0
Grewie Stiffin - 2013-12-27 14:17:27
Който плюе по Найтуиш да го сгащят Баба Гуси и Палома в Троянския манастир.

Grewie Stiffin - 2013-12-27 10:55:15
Толкова много шум за една толкова кичозна и досадна група.

Ами сега...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grewie Stiffin 27.12.2013 14:17:27 отговори + 1 0
Който плюе по Найтуиш да го сгащят Баба Гуси и Палома в Троянския манастир. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 27.12.2013 14:09:07 отговори + 1 0
Tulimyrsky - 2013-12-27 13:21:02
Но сега съмненията кой всъщност е най-алчният и кофти-човекът около/в Найтуиш се засилват още повече. Пък ако ще да е добър композитор

Много ясно, че е той. При напускането на Таря хвърлиха всичката вина върху нея, но сега вече се съмнявам, че е така. Таря се затрая, което й прави чест. Анет е некадърна и лае да вдига шум около себе си, но "лудият шапкар" определено не е стока.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гейв Даан Сандуканя 27.12.2013 13:51:57 отговори + 0 0
"И така да е - 2013-12-27 12:24:39
Тази толкова кичозна и досадна група ви е накарала да отворите новината и даже да коментирате нали?"

Влязох в новината, защото се надявах да видя поне ваклите ци*и на Анетчето, но уви. Намерих само онова, което винаги е витаело около тази група - безкрайна досада
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 27.12.2013 13:29:08 отговори + 0 0
Флор е достатъчно наясно какво се случва в тези среди, че да си направи сметката. Недей бери грижа за нея.

Има и една голяма разлика между нея и Анетка - тя си е име от доста време и няма НУЖДА от Найтпиш. Решила е да се присъедини, но и да не беше - все тая. Доста народ я знае, в доста проекти участва. Просто в нейния случай групата уцели джакпота и сега ще правят всичко възможно да остане за дълго време.

Отделно - не са първата група, сменяла често членове. Едни Therion например в почти всеки албум са с различен състав, пък не забелязвам да са умрели.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 27.12.2013 13:21:02 отговори + 0 0
Ще видим Флоор колко ще изкара... Дано не стане и с нея нещо подобно де!

Но сега съмненията кой всъщност е най-алчният и кофти-човекът около/в Найтуиш се засилват още повече. Пък ако ще да е добър композитор

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

марин 27.12.2013 12:54:23 отговори + 0 1
няма кво да се прави по празниците,затова!плюя на тая група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

И така да е 27.12.2013 12:24:39 отговори + 1 0
Тази толкова кичозна и досадна група ви е накарала да отворите новината и даже да коментирате нали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Гейв Даан Сандуканя 27.12.2013 12:22:18 отговори + 0 0
Grewie Stiffin - 2013-12-27 10:55:15
Толкова много шум за една толкова кичозна и досадна група.

+ 487 206,33
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grewie Stiffin 27.12.2013 10:55:15 отговори + 0 1
Толкова много шум за една толкова кичозна и досадна група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кифладжии 27.12.2013 10:05:19 отговори + 1 0
Nightwish се излагат като кифладжии! При това не за първи път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дани 27.12.2013 09:54:46 отговори + 0 1
Абе няма ли да си вземат вокалист най накрая! Стига с тия вокалистки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Спинди 27.12.2013 09:26:12 отговори + 0 1
Как 1/5 на това грозно и посредствено същество ве? Заплата от 800 евро й е предостатъчна. Ся да върви да мие чинии нейде, дейба таланта неземен! Ковра! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


абе скандал... 27.12.2013 06:08:38 отговори + 1 0
На кого му пука наистина... А иначе Nightwish не могат да се сърдят за вадене на кирливи ризи защото и те са го правили по доста грозен начин, а не е имало нужда... така че нека си се сърдят за кофти имиджа на себе си.

А тази тяхна бивша певачка от самото начало си и личеше, че не е им е на нивото и не заслужаваше много да е с тях. Та каквото и да е изкарала, трябва да е доволна и сега поне някой и знае името. А защо фирмата и е била на такава огромна загуба трябва да попита себе си, а не останалите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RZK 27.12.2013 01:44:13 отговори + 0 0
След като прочетох новината, в главата ми някак се завъртя въпроса: "Дреме ли ми кой е крив и кой прав?".

Отговорих си бързо. Не.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Умен 27.12.2013 00:49:56 отговори + 0 0
Тъпаци...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аз 27.12.2013 00:00:56 отговори + 0 1
Не им е чиста работата и на двете страни. Факт е, че Анет не е била наета във фирмата на Найтуиш, а е имала отделна фирма. По този пункт няма коментар. В Найтуиш командерят Туомас и Марко, другите двама си траят. Гоненето на хора започна още с първия им басист, който Туомас натири, заради Марко. Тогава не се вдигна много шум. После изгониха Таря. Анет я взеха не заради кой знае какви качества, а защото смятаха, че ще ги слуша, защото не е много известна, а вече не е много млада. Но не стана точно така и бай, бай бютифул за втори път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 26.12.2013 23:43:38 отговори + 0 0
Мда... Дамата подготвя нов албум и се нуждае от реклама. А каква по-силна реклама от един добър медиен скандал? Я гледай как добре проработи и за Найтпиш, и за Таря.

Поне едно от твърденията на групата звучи правдиво: "Anette каза, че е бременна на цялата банда седмица по-рано в Монреал. ..... самата тя предложи да бъде наета временна вокалистка, ако тя не може да се справи, което вече беше договорено".

Доколкото си спомням самата Флор беше потвърдила, че от групата са я питали една седмица по-рано, дали ще може да замества Анетка за известно време след края на турнето им в САЩ. След злополучното разстройство обаче, явно се е наложило вместо временно, да дойде да замества за постоянно

Сега сериозно - не твърдя, че тия са светци, ама изказванията на госпожа Олзон отиват в графа "евтина реклама". Уволнение заради бременност? Това си е за съда, а не за списанията... Още повече, че повдига въпроса една година след събитията.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Усъмнена 26.12.2013 23:38:51 отговори + 0 0
Имам странното усещане, че изгонването (ако може да се нарече така) и на Таря, и на Анете беше чиста проба рекламен трик. Едното стана преди да излезе End of an era и книгата за групата, другото - преди албума и филма Imaginarum, а също и преди Showtime, Storytime. Да не забравяме, че и в двата случая вокалистките бяха уведомили останалите, че временно или за постоянно няма да са част от групата. Да се вдига толкова шум е смешно и е от полза (чисто медийно) и за трите страни, но не и за репутацията на бандата като истински екип. Харесвам Nightwish, но подобни циркове много ме дразнят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Als 26.12.2013 23:28:04 отговори + 1 1
След дълго умуване накрая просто се примирих с жестоката истина.А тя е че като група NIGHTWISH не струват.Аз ги виждам просто като музиканти,които свирят заедно.Не мога да кажа кой е прав и кой не е,защото не съм пряк свидел на събитията,а само косвен.Въпреки това раздорите са факт.
Поне музиката им е.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hellrider 26.12.2013 23:20:52 отговори + 0 1
Ми нормално е да я махнат,първо бременна,отлагат албуми,концерти,после болна и те на музикантите им е писнало вече,все пак всичко това си е загуба на пари.Според мен така са спечелили и двата лагера,Nightwish си продължава напред със страхотна певица и в страхотна форма,а Анет точно благодарение на тези момчета е някакво име вече и ще може горе долу да и върви и нейната солова кариера,така че не разбирам защо се дърлят толкова! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Baron von Chep 26.12.2013 23:13:58 отговори + 0 0
Така е, като липсва творчество изплуват лайната. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tinkei 26.12.2013 23:13:51 отговори + 1 0
Намерил кой да говори за вадене на мръсни ризи след простотиите с отвореното писмо. Смешници Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


доктора 26.12.2013 23:07:18 отговори + 1 0
А бе, не им е чиста работата нито на едните, нито на другите, ама пък ся и Таря, ако си отвори устата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анУнимен 26.12.2013 23:02:58 отговори + 0 0
голем чаПРАЗ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

морикуку 26.12.2013 23:01:57 отговори + 0 0
боклуци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".