SKINDRED, THE TOY DOLLS, D.R.I. и STREET DOGS на сцената на "EXIT Festival"

12 апр 2012, 15:12 ч. 140 / 4 2
пред./следв.
Организаторите на сръбския "EXIT Festival" потвърдиха наведнъж участието в събитието на няколко по-екстремни банди, които се присъединяват към изданието за 2012 г. Това са SKINDRED, THE TOY DOLLS, D.R.I. и STREET DOGS. SKINDRED, които гледахме миналата година на "SPIRIT of Burgas", ще се изявят на 12 юли Главната сцена, TOY DOLLS свирят на следващия ден на "Fusuion Stage". Пънкарите STREET DOGS са на екстремната "Explosive" сцена на 12-и, където в последния ден на "EXIT" - 15 юли - ще излязат и D.R.I. Сред останалите потвъдени изпълнители до момента са GUNS N' ROSES, DURAN DURAN, NEW ORDER, GOSSIP, WOLFMOTHER, LITTLE DRAGON, както и редица артисти в техно, денс и др. стилове. Тази година "EXIT Festival" ще се състои между 12-15 юли, традиционно край Нови Сад. В България билети за него могат да бъдат закупени от мрежата на "Ticketpro".
Toy Dolls
TOY DOLLS

още за:

Exit Fest


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


фуцк,офф 16.04.2012 21:43:43 отговори + 0 0
от тея групои само Тоу Доlls и ДЯI стават, другите - HE !
Moe лично мнение!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.04.2012 21:03:17 отговори + 0 0
SKINDREAD!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".