Slash е в студио

23 апр 2017, 11:19 ч. 1291 / 4 4
пред./следв.

   Китаристът на GUNS N' ROSES Slash пусна снимка в социалната мрежа "Туитър", на кято се вижда, че е в студио и вероятно работи по нов материал. Остава напълно неизвестно обаче дали това ще е нова музика за GUNS, за соловата му кариера или пък нещо друго. 

   Фотосът е публикуван в профила на усилвателите "Marshall" и не изключено да представлява обикновено продуктово позициониране. Засега няма официална информация GUNS N' ROSES или от групата на Slash, че започват работа по нов албум.

 

още за:

Slash


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 23.04.2017 14:21:55 отговори + 5 1
Как се промени светът. Едно време разбирахме за нов албум при посещение в местното студио, в което от плочи или касети презаписвахме, или от приятел, чиито родители са донесли нова музика от Запад.
Онзи ден снимка в студио с Мъстейн и Джордисън, днес със Слаш. Нови времена, нови пиар - акции за поддържане на интерес.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 23.04.2017 14:32:03 + 9 0
Това не е най-важното. Едно време групата издава един албум и година или две получава огромни приходи от продажбите му. Тръгва на турне от време на време, не си дава зор, пие, пуши трева, чука групита като за световно. От време на време потрошава хотелски стаи.
Сега издава албум и получава мизерни приходи от продажби. 90% от хората го точат безпатно от интернет. Бандите използват всеки повод да тръгнат на турне, скъсват се от концерти, спазват строг режим и правят всичко възможно да не изпуснат концерт, защото това е голяма загуба. И т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 27.04.2017 09:05:10 + 0 0
Аз все още си купувам музика. Някакво уважение към музикантите все пак. Пък и не е чак толкова недостъпно. Един диск = 4 кутии за цигари. Някои пушат по една на ден. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

True_metal 23.04.2017 13:50:58 отговори + 3 0
дано е за гънс GUNS Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".