Славин Славчев създава проекта JULIAN'S LAUGHTER

9 окт 2017, 21:31 ч. 3254 / 9 22
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Кога последно се изгубихте от любов? От онази лудата, неразумната, която разпилява целия ви свят, за да създаде напълно нов? Кога последно любовта ви е карала да извършите лудост, като да се затворите в помещение за 24 часа и да не излезете, докато не се роди нещо гениално от тези лутащи се в двата полюса на божественото и болезненото емоции? Ние - Julian's Laughter, го направихме и сме горди, че от тази любов се роди Lost – дебютния ни сингъл, в който всеки един от нас вложи сърце, душа и много лична история. Не по-малка повод за гордост ни носи и фактът, че Lost получи и първия по рода си видео-проект, осъществен благодарение на BashMoshion и.... Но повече за видеото, съвсем скоро!
Кои сме ние...

Помните ли супер-якия Славин Славчев, който ни откъсна главите с убийствен тембър и грабна победата в трети сезон на Х-Фактор? Разбира се, че го помните, е - Julian's Laughter е много повече от проект на Славин Славчев, много повече от просто поредната рок-група - Julian's Laughter е любов към съвършения глас на нотите, любов към рока, към свободата, любов към даването, създаването, споделянето...

„Ние вярваме, че музиката, която правим ще се докосне до широката аудитория, защото не се побира в рамките на класическия рок и като цяло бягаме от рамките. Това че творчеството ни е изцяло авторско ни дава огромна свобода да правим това, което обичаме, но и можем да бъдем адекватни към настроенията на публиката, партньорите и пазарите. Julian's Laughter има за цел да възроди вярата в българския рок и в тази връзка – вече сме намислили да поставим началото с голямо и шумно промо-парти на сингъла и видеоклипа на Lost, на което да се съберем, за да споделим с вас нашата любов и да избухнем заедно.

Последвайте ни и научете повече на официалната ни Facebook страница, където всекидневно ще ви изненадваме с нещо специално и само за вас! А то, гарантирано ще е с много любов!"

Ваши, Julian's Laughter

 



Коментари   (22)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Alldata 3.11.2017 13:39:26 отговори + 7 3
Засега само много приказки и все още нищо. Поредният балонен проект, в който някой си е повярвал много повече, отколкото са му възможностите или просто си въобразява някакви нереални и невъзможни неща. Пазарът много скоро ще ги изхвърли. Познавам момчетата лично - големият капацитет в групата и човекът, който кара нещата да се случват в музикално отношение е клавиристът Милослав. Славин разчита на един гол глас, няма атрактивна визия и е убийствено скучен на сцената. Освен това не може да привлече и задържи интерес към себе си. Колкото до китариста - едно непораснало дете с мечти на петнадесет годишен и сравнително скромни умения и възможности. Надявам се все пак да не съм съвсем прав и да видим нещо повече от тях, но историята показва друго. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Veiriti 9.11.2017 12:21:36 + 4 2
Гледай видеото, човек, вместо да говориш наизуст!
https://www.youtube.com/watch?v=4j94yBl9s2o
Парчето е страхотно, на световно ниво! Момчетата са се справили супер добре. Не съм съгласна, че визията на Славин не е атрактивна, напротив, той е много далеч от понятието, което приемам за "скучно".
Китаристът Тихомир също стои перфектно с уменията си, а в това да си "дете с мечти" не виждам нищо лошо, защото мечтите се сбъдват, дори и детските! Аз вярвам, че момчетата и групата имат бъдеще и скоро ще чуем още от тях!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sisi 15.10.2017 22:32:44 отговори + 3 0
Подкрепям господин Никой ????Спрете да хулите хора,които се трудят здраво и сбъдват своите мечти. Ако няма какво хубаво да кажете,не казвайте поне нищо лошо.То е въпрос на възпитание и следователно уважение към труда и таланта на тези момчета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Veiriti 13.10.2017 16:40:51 отговори + 5 2
Успех, момчета! Страхотни сте! Чакам с нетърпение сингъла ви и видеото към него. И не обръщайте внимание на хейта - музиката е нещо красиво, тя е любов, не омраза! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мхм 11.10.2017 21:07:25 отговори + 8 1
Дали някога в живота си сте дръзнали да направите нещо, което обичате и не само да го направите, ами и да го покажете. Хейтите без почва. Звучало гръмко, а как да звучи. Човека има на какво да стъпи. Не ще е гръмко, ами е малко. Първо се правило, после се говорело. Чета и рева, колко сте компетентни. Дайте да видим, какво има да покаже и после ще хейтим, хвалим и ще звучим компетентно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

carpe_diem 11.10.2017 16:50:58 отговори + 1 0
Човеко си пее много яко - и на живо съм го слушал на трибюта на Тото, както и още 1-2 пъти по разни други прояви.

Ама това не е гаранция за нищо...

А ако всичко се организира от оная къдравата, очаквайте да се харесва на 12-15 годишни пикли, които си мислят, че слушат рок (разбирай 2-3 песни на Нирвана, Металика и Никелбляк, от ония, дето пускат по "телевизията"), носят скъсани чорапогащи, гаден грим, както и черни, надраскани с обърнати "хартаграми" мешки...

Ама дано се бъркам де, Славинчо ме кефи - пее яко, а и предишната му група отпреди Хикс-фактор бяха прогресари, макар и не много талантливи...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Veiriti 13.10.2017 16:52:46 + 5 0
Няма нищо общо с къдравата, слава Богу! Славин от повече от половин година не е вече част от Вирджиния рекърдс. Това си е изцяло техен, авторски проект на момчетата и да - Славин наистина пее яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DANIEMIR 11.10.2017 08:05:34 отговори + 1 5
И аз така мисля What " Рокът е начин на живот, освен музика, а не думи."
Елементарно е да бъда подготвян , за това , което ми предстои да чуя!
Рокът е взрив не лигавщина .Има така нареченото първо възприятие , първа оценка .След това е успеха и очакване за ново , ново , утвърждаващо .Това е приятели- стандарти и глупости ! Нека да видим , как ще го докарат -шалчетата ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

What 11.10.2017 09:11:54 + 3 1
Цялата работа, която дразни мен, предполагам и останалите, е доста кофти PRът, който си или им правят. Гръмки думи, като по учебник, изтъкване на участието и на вокала в Х-фактор, което е антиреклама, поне в тежките среди и т.н., което прави цялата новина детска и инфантилна. Направете парчета, не едно, а парчета и тогава излезте и гръмнете хората, ако наистина го можете. Anyway, пожелавам успех .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 10.10.2017 20:38:40 отговори + 4 0
Цялото прес-съобщение просто звучи изтъркано и препродуцирано. До степен, че нагарча и отблъсква. Не знам дали музикантите изобщо са участвали в съставянето му, няма да се учудя, ако не са. Затова на мен не ми хареса и предполагам за това е и реакцията. Пък за музиката - ще чуем и преценим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 10.10.2017 14:32:14 отговори + 2 1
Стига хейт бе салами. Аз няма да го слушам тва щото не е моя вкус. Ама да правят, пък кот такоа. Мисля че на всеки е ясно за всеки влак си има пътници. Важното е да сежправят крачки, а небда се говори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 10.10.2017 11:52:00 отговори + 11 4
Тия фусти с шалчетата ли ще връщат вярата в рок-а? Че то заради такива като тях и клонингите им от същите "продуценти" е загубена тая вяра! Очаквам пак албум с 10 кавъра на "модерни" песни от преди 10 години, с побългарени текстове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

What 10.10.2017 11:55:59 + 9 1
Творчеството им е "изцяло авторско", казват. Но това е проблемът, че само казват и нищо не показват освен снимка. Ама сега ще се разсърдят, че са хейтени и ще си врътнат шалчетата и нищо няма да покажат. Рокът е начин на живот, освен музика, а не думи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

What 10.10.2017 10:56:32 отговори + 13 1
Смешно е, защото не се представя нищо освен думи, колко са/сте страхотни и невероятни, но как хората да разберат дали е вярно, когато освен думите, друго няма?! Първо се прави продуктът, после се представя, елементарни закони. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тан 10.10.2017 10:43:32 отговори + 8 15
Ето заради хейта в постовете няма читава музика в България. Тъкмо някой се опита да направи нещо и всички почват да му се смеят и да го оплюват. Естествено, че ще една група ще се представи с гръмки думи. Вие какво очаквате? Да кажат "здравейте, ние сме супер нови и много зле, но ни се иска някой да ни чуе песента".
Сигурен съм, че всичкия хейт е от хора, които нищо не са постигнали в живота си, ама важното е на вуте да му е зле, нали така.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тан 10.10.2017 10:47:39 + 1 1
коментарите* не постовете Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 10.10.2017 10:59:49 + 13 1
Точно така. Точно заради хейта в коментарите няма читава БГ музика
Ако си добър в това, което правиш не ти пука от хейта и продължаваш да го правиш и продължаваш да си добър.
Но БГ рок музикантите са примадони и от няколко хейтърски коментара се фръцват и нали важното е да обвиняват някой друг, намират си поредната причина нещо или някой да им пречи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

};-( 10.10.2017 10:18:42 отговори + 14 3
Празни приказки.
Дотук давате заявка за посредственост.
Като направите още 10 песни, тогава може да започнете.
Хора, абе престанете да опорочавате изкуството.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

What 10.10.2017 09:19:30 отговори + 14 1
Кой какви глави откъснал и с какъв тембър??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 10.10.2017 07:59:38 отговори + 10 2
Кой? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

той 10.10.2017 08:27:24 + 3 5
Победителя в Х Фактор 2014. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 10.10.2017 08:42:48 + 5 3
и аз това се питах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".