SLAYER, DREAM THEATER, LAMB OF GOD и др. се присъединяват към "Download Festival 2019"

19 ное 2018, 17:35 ч. 2830 / 13 7
пред./следв.

   По-рано днес британският фестивал "Download" обяви следващата "порция" от групи, които ще вземат участие през идната 2019 г. Както знаете, събитието ще се състои между 14 и 16 юни в "Donnigton Park", а хедлайнъри ще бъдат DEF LEPPARD, SLIPKNOT и TOOL.

   Към афиша се присъединяват SLAYER, ANTHRAX, LAMB OF GOD, SMASHING PUMPKINS, DREAM THEATER, EAGLES OF DEATH METAL, I PREVAIL, JINJER, WHITECHAPEL и др.

   По-долу може да видите актуален постер с имената на всички обявени до момента банди.

още за:

Download Festival


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


EmperorSpine 7.12.2018 09:57:21 отговори + 2 1
За омразата ненаситна Българска: Всеки, който не е бил на Фестивал, извън Бугарето забелязвам, че много ненавист изсипва срещу, хората като мен, които често ги посещават, от завист ли е нз какво, чисто и просто сравнение, че от КРАДЕНЕ, усвояване на някой фонд, само гафим в организацията, И всячески се опитват да сравня само НЕ ДА ДРАЗНЯ, как е и как може би трябва да бъде, но УВИ, все има, някой ОМРАЗИТЕЛ ( айде да не кажа хейтър, че нали нека бъдем малко пуристи), който или се дразни или не знам му се иска тайно, но не може, предпочитам да си отворя банков влог, да спестя 2-3 години, да не ходя никъде и да пръсна всичко по някой МЕГА-ФЕСТ в чужбина, ето ви идея!
Може и да греша, бих желал в БЪЛГАРИЯ да има фестове като другите, но уви!
Аз си взех своето от метъла и рока, и мога да пропусна, надявам се по-младите да се наситят и те, с качествени и не толкова клиширани групи, амин!!
Мир братя и сестри, мир или се пръснете от злоба и ненавист , омраза и тесногръдие!
VAE VICTIS !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 20.11.2018 15:09:47 отговори + 10 1
Е, то ако сега ще сравняваме световноизвестен фестивал с локално събитие с епицентър Балканите... то по-добре да спрем дотук и да запазим достойнството си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 19.11.2018 19:00:53 отговори + 14 6
Еклектика! Този фестивал е за дядо, татко и внуче. Стилово разнообразие, разнообразие на поколенията и доста добри банди! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Emperor Emphyr 20.11.2018 07:26:09 + 11 4
Ти гога ще разбереш че музикалните стилове нямат възрастово ограничение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 20.11.2018 07:40:32 + 13 8
Когато БГ трютата разберат, че големите фестивали се правят точно така. И спрат да сънуват бляк мятъл фйест на стадион Васил Левски Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

EmperorSpine 19.11.2018 17:37:38 отговори + 9 11
Вече имам билет, и Слейъра, ги дзяпнах на 4ти ноември в Бирми!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Друга работа ... 19.11.2018 19:59:56 + 17 6
Ей сега, ще си отворя една зелена Загорка по случая. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".