SLAYER ще преследват продавачите на пиратски мърчандайз на прощалното си турне

22 май 2018, 20:18 ч. 1614 / 5 3
пред./следв.

   "Global Merchandising" - компанията, която се занимава с официалния мърчандайз на американските траш метъл титани SLAYER - е подала молба да ѝ бъде издадена съдебна заповед, чрез която щатските шерифи и местните полицейски власти да бъдат оторизирани да предприемат мерки срещу продавачите на нелегални стоки по време на прощалното турне на групата.

   Разбира се - това ще се случва само в Съединените щати, на чиято територия би имала сила подобна съдебна заповед. SLAYER ще преследват хората, продаващи тениски-менте и др. артикули. Бандата ще се грижи на територията, на която се провеждат концертите, да има само официални стоки, лицензирани от нея.

   По-рано този месец станаха ясни и датите за европейската част от прощалната обиколка на Tom Araya и компания. Най-близки до България са концертите в Австрия и Полша през ноември.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Newsted 22.05.2018 21:46:10 отговори + 13 9
Ако беше същата новина обаче с Металика, щеше да има егати хейта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mustaine 23.05.2018 04:34:19 + 17 5
Във всяка новина с Металика хейтът е основателен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 22.05.2018 20:38:32 отговори + 13 7
Нима във "великите" САЩ има пиратски артикули? Нали там законът е над всичко? Как някой дръзва да прави и продава пиратски артикули? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".