След месец в бар "Rock'n'Rolla" започва конкурс с награда участие на фестивала "Hills of Rock"

14 яну 2018, 17:42 ч. 3239 / 5 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Когато отворихме [бар "Rock'n'Rolla" в София] преди осем години една от причините да не направим сцена беше липсата на рок групи. Тогава чалгата беше във вихъра си, Пайнера бълваше изпълнители и хитове и никой дори не си помисляше да прави друга музика. Сега нещата са променени /леко за съжаление/ и все повече млади хора се насочват към друга музика включително и рок. Естествено веднага се сблъскват с много трудности, като може би най-сериозната е липса на сцена за изява и подкрепа от медиите.

За краткото време от пускането на сцената ни досега при нас забиха много яки млади изпълнители и това ни наведе на една идея. Понеже отдавна сме в този бизнес и познаваме важни промоутъри решихме да направим един малък формат за млади рок групи. Така ще дадем форум за изява на младите и неизвестни групи, те ще могат да се представят пред публика, а компетентно жури ще изпрати най-добрите на фестивала Hills of Rock 2018, където ще споделят сцената с Iron Maiden, Judas priest и други световни звезди.

Планираме да започнем на 15.02 с 12 групи, които ще се състезават помежду си в директни двубои и да приключим до месец май. За повече подробности и заявки за участие пишете на съобщения на Facebook страницата ни или се обадете на тел 0888131318.

 

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WTF 15.01.2018 13:53:56 отговори + 5 1
Тия са тотално неадекватни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Loki 14.01.2018 22:51:56 отговори + 10 1
Прочетох първите две изречинея три пъти и... просто немам думи... баси. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 14.01.2018 21:00:55 отговори + 7 4
wtf did I just reаd Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".